ronaldlaw 發表於 2008-7-17 01:28

[30D] Jancy

再一次到影樓影...
1. 呢間影樓左右各得一支燈, 頭頂唔夠光.
2. model全程自動波做出各種表情Smilies018
3. 都係iso100, f/8, 1/125s... 今次試吓堆光堆暗.... f/9真係幾暗.... f/7.1-8最理想...
4. 今次影完用咗好多後製!
參加呢d活動都係自己友一齊玩好d... 我嗰日中段試過連影4張後面主持人已經叫我停...後面d師兄要影咖嘛... 攪到我好無引!
短期內都唔再去影喇!

導演 發表於 2008-7-17 01:36

我響其他人像區見過佢 d 相, 幾靚女, 青春無敵型, 影佢都要以青春無敵為主題會出 d ...

你都影得幾 OK, 影影下有 experience 之後有好多野自然會掌握到

ronaldlaw 發表於 2008-7-17 01:49

Yes.... She is 青春無敵型... 不過今次自已想玩吓後製嘛!
補張青春無敵相先!

lkljason 發表於 2008-7-17 09:32

呢個model 好好多,除左 #2,4 較暗外 (可能係公司個mon問題),其他都好有水準啊!good job Smilies018 Smilies018 Smilies018

小瑟 發表於 2008-7-17 10:13

我睇都係暗呀, 我覺得最好果張反而係最尾果張呢~~~~:lol

魚腮人 發表於 2008-7-17 12:28

呢個model 好好多 X 2

lolopopo 發表於 2008-7-17 13:33

呢個model 好好多 X 3Smilies018 Smilies018 Smilies018

ssss41357 發表於 2008-7-17 16:26

呢個model 好好多 X 4 Smilies018

呢個model 對野好大喎~ Smilies011

右手好似洗過紋身咁~ :o

radhk 發表於 2008-7-17 16:50

>> 呢個model 對野好大喎~

你講對眼呀. Smilies017

ssss41357 發表於 2008-7-17 17:00

原帖由 radhk 於 2008-7-17 16:50 發表 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
>> 呢個model 對野好大喎~

你講對眼呀. Smilies017

除左眼,仲有第二樣咩?!? Smilies007

:lol
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: [30D] Jancy

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。