7面鳥 發表於 2011-3-6 01:28

買左先算 !! ( 拖排 x 2 )

之前問人借左個拖排玩左成2個月有多,
想玩又唔想俾錢,好彩老曾話派錢,OK ! 死就死 !!
一買就買兩個 !! Wah kakakakakakaa~~~
買完都差唔多仲有一半!!可以去5日韓國 !!
就咁Fing哂呢6千元啦!!

7面鳥 發表於 2011-3-6 01:37

還左個拖排俾人後,總有D唔膠興,咁大個人,冇奶油1千幾佰都唔捨得........
於是,決定買個高一班既拖排!!再加一個入門拖排玩!!
第一個就係Energy Plus !! 好重 !! 有氣勢 !!

leo25 發表於 2011-3-6 01:39

之前問人借左個拖排玩左成2個月有多,
想玩又唔想俾錢,好彩老曾話派錢,OK ! 死就死 !!
一買就買兩個 !! Wah...
7面鳥 發表於 2011-3-6 01:28 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

{:6_174:} 先使未來錢.....{:6_195:} 師兄唔該影多d相睇睇 {:6_190:}

7面鳥 發表於 2011-3-6 01:40

正面,同之前個件多左塊底板及4口釘!
內部接線提升左.

7面鳥 發表於 2011-3-6 01:45

第2個係........非常醜樣既拖排...........{:6_202:} .........
由某位師傳係外國買料返泥DIY俾我,睇左樣先啦各位{:6_194:} .........

7面鳥 發表於 2011-3-6 01:50

National WCH2304 Made in Japan 4位 + 神祕Box濾波.......
好幼既電線+好柒既Box.........多謝1千大元.......好似有D瀨瀨地野{:6_223:}........

7面鳥 發表於 2011-3-6 01:56

咁幼........駁乜好?
等我玩完後.........1千元有冇人肯接?
我呢獲實唱好呢件樂聲拖排!!吹到有咁大得咁大!!
睇下有冇老細中蕉先得{:6_238:}..........

7面鳥 發表於 2011-3-6 01:58

先使未來錢..... 師兄唔該影多d相睇睇
leo25 發表於 2011-3-6 01:39 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

一於咁話,盡量影多D{:6_136:}

7面鳥 發表於 2011-3-6 02:07

下個星期接駁,睇下同之前個件有冇分別先!!{:6_174:}

adam 發表於 2011-3-6 02:30

正咼{:6_193:}有無濾波嫁{:6_240:}
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8
查看完整版本: 買左先算 !! ( 拖排 x 2 )

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。