小瑟 發表於 2008-6-27 09:17

勁大架, 勁正既"蝙蝠車"呀~~

http://www.toysdaily.com/discuz/thread-67598-1-1.html

蝙蝠車要2仟尾, 電單車都要一仟中 ................
加埋是over 4K ............

laiho 發表於 2008-6-27 09:32

唔駛講野!!兩架買晒佢!!
有錢既話.......XD

小瑟 發表於 2008-6-27 09:36

哈哈, 講得好呀, 有錢又有地方唔洗講野..........一定買哂呀~~~Smilies017

Terence 發表於 2008-6-27 10:16

哈哈, 講得好呀, 有錢又有地方唔洗講野, 一定買夠double呀~~~
一set買黎玩, 另一set買黎收藏呀~~~

Terence 發表於 2008-6-27 10:20

架蝙蝠電單車好似好單薄同好化學下咁o既....

小瑟 發表於 2008-6-27 10:29

咁電影內果架都係咁, 要跟足冇計啦~~~~;P ;P ;P ;P

虎520 發表於 2008-6-28 07:32

我都係中意90年代個架多d~~:lol

Terence 發表於 2008-6-28 10:33

哩架蝙蝠車未上畫前人見人剷,
上畫之後見就人見人讚,哈哈!

DVD special feature入面都有講,
哩架車係全手做,並非改裝車,
設計之初都諗住架車好化學好易玩完,
點知經實際測試下,
竟然可以做晒片中所有高難度場面而絲亳不損,
比想像之中實鄭,好勁呀!

DVD迷 發表於 2008-6-29 10:23

嘩~12吋都出埋車車...重係大鬼死大架,邊有位放呀???:L :L :L
有錢先再算啦?;P :lol

knight 發表於 2008-6-30 17:08

原帖由 DVD迷 於 2008-6-29 10:23 發表 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
嘩~12吋都出埋車車...重係大鬼死大架,邊有位放呀???:L :L :L
有錢先再算啦?;P :lol
成張枱咁大:L
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 勁大架, 勁正既"蝙蝠車"呀~~

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。