kleung 發表於 2011-2-21 23:05

請問除古河八字頭外

請問除古河八字頭外,仲有冇其它牌子八字頭,年華X都冇

因古河貴"D",想搵"D"幾草,試DIY線,俾部9500用{:1_347:} {:1_347:} {:1_347:}

wahonga 發表於 2011-2-21 23:11

請問除古河八字頭外,仲有冇其它牌子八字頭.......

我都想知。

dai_cast 發表於 2011-2-21 23:17

我都好想知

KING 發表於 2011-2-21 23:17

免焊既得"古河"一隻,其他既全部要落焊既!{:6_238:}

wahonga 發表於 2011-2-21 23:21

thx ching,咁要焊既又有冇邊隻牌子抵玩?

KING 發表於 2011-2-21 23:25

thx ching,咁要焊既又有冇邊隻牌子抵玩?
wahonga 發表於 2011-2-21 23:21 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

你去秋記睇睇啦!有冷凍同普通既!最平好似60蚊個!{:6_136:}

臭鼬鼠 發表於 2011-2-21 23:27

今日買左兩條線
響秋記買隻8字頭28蚊
比30蚊秋姐叫佢焊埋
36/尺鍍銀線x4再加隻屈機頭88蚊
埋單290蚊

wahonga 發表於 2011-2-21 23:28

今日響秋記買左隻8字頭28蚊
比30蚊秋姐叫佢焊埋
36/尺鍍銀線x4再加隻屈機頭88蚊
埋單290蚊 ...
臭鼬鼠 發表於 2011-2-21 23:27 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

ching,是美式頭嗎?

wahonga 發表於 2011-2-21 23:30

回復 6# KING

唔該晒ching,搵時間去睇睇。

臭鼬鼠 發表於 2011-2-21 23:34

回復 8# wahonga

WATTGATE 美式插頭冷凍銅最平果隻
如果要mk英頭就70
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 請問除古河八字頭外

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。