DVD迷 發表於 2008-6-4 22:33

你會買這個12吋人偶嗎???

快將出一個離了有十五年的歌壇巨星"黃家駒"先生,他生前,我真好鍾意聽他唱歌的,當他離世後...我再沒有買他弟弟任何一手歌曲聽了.

將會出三款不同的版本!!!Smilies010

92' 演唱會現場版 (Beyond 1992 Live Performance version)

DVD迷 發表於 2008-6-4 22:34

93' 樂與怒專輯版 (Beyond 1993 Rock'n Roll album version)

小瑟 發表於 2008-6-4 22:34

我今日都有睇到呢個 fight呀, 我會睇下幾多錢, 如果係 6百幾蚊我可能會買呢!!!Smilies011 Smilies011 Smilies011

DVD迷 發表於 2008-6-4 22:35

限量 40 體慈善拍賣版 (Memorial Auction Version)

DVD迷 發表於 2008-6-4 22:37

原帖由 小瑟 於 2008-6-4 22:34 發表 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
我今日都有睇到呢個 fight呀, 我會睇下幾多錢, 如果係 6百幾蚊我可能會買呢!!!Smilies011 Smilies011 Smilies011

咁我想你講講,假如係你買,你會揀邊款呢???XD

小瑟 發表於 2008-6-4 22:45

我會買黑色果款!!!

DVD迷 發表於 2008-6-4 22:47

原帖由 小瑟 於 2008-6-4 22:45 發表 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
我會買黑色果款!!!

我鍾意紅色那款,不過唔係好鍾意那個頭,鍾意黑色那個頭多D...:L

大佬John 發表於 2008-6-5 02:26

收風$850 元 訂價

小瑟 發表於 2008-6-5 08:12

850蚊就太貴了!!!!

Simonhrc 發表於 2008-6-5 17:41

聞說會拍賣... bid 到去9k 幾野一隻.... 個面相真係好好, D紋理好似...希望唔會好似山口式個D咁..sample 超正..出街就Smilies015
頁: [1] 2
查看完整版本: 你會買這個12吋人偶嗎???

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。