《猛男滾死隊》周秀娜楊梓瑤再爆胸戰

上映日期:2011-03-10

轉載:蘋果日報 (2011-01-25)

周秀娜(Chrissie)跟浸大咪神楊梓瑤(Carol)早前合作的電影《婚前試愛》,票房大收爆出一個小冷門。眼見這對性感組合有號召力,老闆王晶極速添食,開拍電影《猛男滾死隊》,撮合兩女再度性感演出,同時加重Carol戲份跟娜姐同場胸戰。不過兩位性感女神前日穿三點式泳衣拍攝海報時,卻刻意前後腳到場。另外,已經上位的娜姐明顯比師妹Carol錫身。

葉念琛執導仍上映的電影《婚前試愛》,截至前日累積票房已達830萬,對小品電影來說算是爆出小冷門。除證明葉念琛的愛情故事有市場外,周秀娜跟楊梓瑤的火辣演繹更不乏捧場客。有見及此老闆王晶再度打這兩位宅男女神主意,開拍電影《猛男滾死隊》,更加重新人Carol戲份,刻意安排她跟娜姐同場,以E cup Carol硬撼D cup娜姐,王晶更親自上陣執導及參演《猛》片,還找來老友曾志偉及杜汶澤演出。

dragonyam 發表於 2011-1-25 20:54

又係呢D野,算吧啦...{:1_260:}

qqsnk 發表於 2011-2-22 12:45

又係呢D野,算吧啦...
dragonyam 發表於 2011-1-25 20:54 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

x2.........{:6_168:}

胡彬 發表於 2011-2-23 01:25

要睇波嘅佢地比唔到你,要睇樣嘅佢地麻麻地,要劇情演技嘅更會令你失望

仲有乜賣點?

睇咗呢套, 粗鄙胡鬧就預咗, 最攞命係極度低智, 89分鐘係夾硬堆砌湊數出嚟, 捱到完場至走, 實在係好大嘅挑戰! 捧下娜姐場領哂嘢!

qqsnk 發表於 2011-3-26 12:09

ching, 勇!!!
王晶真係乾咗好多年.....不斷想復製以往成功方程式....步緊許冠文後塵!{:6_194:}

咁,呀晶哥有啲嘢都好醒嘅,五個負責賣肉嘅女角配對,娜姐、Carol嗰啲冇新鮮感嘅,咪交俾志偉、杜汶澤,自己就執件朱裕琳,呢件國產身形真係掂到呢......。

狄易達件18歲嘅江怡都唔錯。

qqsnk 發表於 2011-3-27 11:25

Wow...朱裕琳真係深坑.....{:6_212:}
頁: [1] 2
查看完整版本: 《猛男滾死隊》周秀娜楊梓瑤再爆胸戰

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。