Phoenix 發表於 2011-1-16 21:37

是時候加多隻mon了

當初用dual-mon覺得好方便, 一個mon睇片, 一個mon上網...
依家覺得唔夠了, 想同時睇多d野, 做多d野, 貪念又動了起來...

於是想便做吧...

由於打算直向, 24"好高, 23"免強可以, 又唔使另外買個mon架轉
(原明兄也買了這隻, 我都是去佢講果間買, 包0, 第一隻已ok)

23"24"(16:9)24"(16:10)

不過如果夠位, 我鐘意全橫放多d.

Fabregas 發表於 2011-1-16 23:21

師兄真勁, 要三mon齊發!
另外請問去舖頭買 DELL mon 可靠嗎?

Phoenix 發表於 2011-1-16 23:55

師兄真勁, 要三mon齊發!
另外請問去舖頭買 DELL mon 可靠嗎?
Fabregas 發表於 2011-1-16 23:21 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
多個方便嘛.
我覺得可靠, 包0光0死, 先試滿意才卑錢, mon箱在你面前cut, 無開過.
我對上一次都是在哪裡買.

呢隻真是唔錯, 唔見偏色/漏光, 色水都滿意

law1987 發表於 2011-1-17 04:21

u2311h{:6_193:}

bl089 發表於 2011-1-17 11:33

回復 3# Phoenix
ching, 在邊間買, $???? {:6_162:}

Fabregas 發表於 2011-1-17 23:02

咁好過向DELL訂, 送隻乜來都要硬食!

Phoenix 發表於 2011-1-17 23:10

回復Phoenix
ching, 在邊間買, $????
bl089 發表於 2011-1-17 11:33 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
高登中間位置, 得1間是有好多dell mon賣.
!&%)

law1987 發表於 2011-1-18 13:05

高登中間位置, 得1間是有好多dell mon賣.
!&%)
Phoenix 發表於 2011-1-17 11:10 PM http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

個老板好似叫Sam...

corolladv 發表於 2011-1-18 13:27

So Cool ...............CHing 個架部.

felixwaii 發表於 2011-1-21 21:43

想問ching你用咩display card推架?
頁: [1] 2
查看完整版本: 是時候加多隻mon了

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。