hin666666 發表於 2008-5-12 21:10

我的不夠清組合2008 09update

影院
Plasma TV: Panasonic TH-42PY700H

DVD Player: BBK -988
Blu-Ray Player: Panasonic DMP-BD30
STB box: NOW HD 6911H

AMP: Onkyo TX-SR705

Front Speakers: Wharfedale Diamond 9.1 75 years Anniversary
Center Speaker: Wharfedale Diamond 9.CS
Surround Speakers: Wharfedale Crystal CR-20
Subwoofers: Velondyne Impact-Mini

電腦
PC: iMac 24-inch
Speakers: CREATIVE GIGAWORKST20

屋都搬,無錢無辦法,返左老家住,全套搬返去,加左少少新野,滿意d啦

hin666666 發表於 2008-5-12 21:18

lkljason 發表於 2008-5-12 22:08

期待相仔:lol :lol :lol Smilies010

hin666666 發表於 2008-5-12 22:27

只有電話相機,不要見怪

hin666666 發表於 2008-5-12 22:31

再來,弟兄們見唔見到705在那裡嗎?

yin206 發表於 2008-5-12 23:38

緊係見到啦~~~:lol
你個組合有3樣野同我的組合一樣Smilies004

Roy 發表於 2008-5-13 00:44

705 收入個櫃裹面個 remote 控唔控到架? :lol

小瑟 發表於 2008-5-13 08:14

hin兄, 你套野都好正喎, D家私設計好 FIT咁喎, 不過部 705放入櫃唔怕熱嗎??? 如果我冇估錯, 你部 705既櫃應該係可以反個櫃門落黎既設計呢~~~ 好有創意喎!!!!Smilies010 Smilies010 Smilies010
Panasonic TH-42PY700H 我都考慮過, 不過太貴所以冇入手呢~~~~Smilies011

呢排天氣熱左小小, 你部 PS3咁放睇戲有冇試過好嘈呀????

lkljason 發表於 2008-5-13 09:14

好簡約啊!I like itSmilies018

k2elvin 發表於 2008-5-13 10:36

唔知典解, 我一睇張相我腦海中就出現左「2001太空漫遊」呢幾個字~ 哈~ 正呀~Smilies018
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 我的不夠清組合2008 09update

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。