JamesK 發表於 2010-12-13 13:59

邊度有防潮箱"抽濕元件"買?

小弟有個防潮箱, 三年度, 台灣 " 收藏家 "
最近唔知點解, 個抽濕元件死咗, 無燈著, 亦無抽濕,
唔佑有冇 c-hing 知道 有冇 "抽濕元件" 賣呢?
邊度有呢 ?
大概幾銀 ?{:6_162:}唔該哂 !

firework8hk 發表於 2010-12-13 15:36

why dont u contact the agent in Hk for repair?

mankoo米高 發表於 2010-12-13 15:58

落鴨記行吓啦,應該又平又多選擇o架 {:6_238:}

JamesK 發表於 2010-12-13 17:25

回復 3# mankoo米高
thank you mankoo 長老,
即係鴨記有得買? 我知道有一間專買 攝影野.
唔知有冇需要拆 落嚟? 去配翻。

JamesK 發表於 2010-12-13 17:26

回復 2# firework8hk
請問 c-hing 知唔知 代理電話 ?
因為過咗保養期, 所以乜都考慮吓 , 謝謝 !

firework8hk 發表於 2010-12-13 17:42

回復firework8hk
請問 c-hing 知唔知 代理電話 ?
因為過咗保養期, 所以乜都考慮吓 , 謝謝 ! ...
JamesK 發表於 2010-12-13 17:26 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

Will Try to search for u ! hope i can find it !

SonSon 發表於 2010-12-13 17:43

帶支舊既去SSPX盈問下.

firework8hk 發表於 2010-12-13 17:54

收藏家香港代理
Tel: 24161416

mankoo米高 發表於 2010-12-13 18:34

收藏家香港代理响香港仔黃竹坑

hy358 發表於 2010-12-13 19:03

邊度有防潮箱"抽濕元件"買?

行好似係三年保
搵 搵單先好喎

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用
頁: [1] 2
查看完整版本: 邊度有防潮箱"抽濕元件"買?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。