hkgadget 發表於 2010-12-10 16:58

BELDEN 白色含銀 15A PC 岩唔岩 LCDTV 用

如果唔岩, 有冇甘上下價錢既 PC 介紹 {:6_190:}

另宜家邊度有 BELDEN 線賣, 秋記暫停, 鴨記行過唔多覺有 {:6_194:}

先謝過

dougsof 發表於 2010-12-10 23:07

回复: BELDEN 白色含銀 15A PC 岩唔岩 LCDTV 用

鴨記x明有15 同 20a

发送自我的 Milestone 大板凳

pariswong 發表於 2010-12-16 00:25

上去SSP, 華"龜"睇吓有無啦.

depeche_lam 發表於 2010-12-17 09:59

華"龜好似係BELDEN代理

7面鳥 發表於 2010-12-17 10:56

I Love 含銀 !!{:6_195:}

hkgadget 發表於 2010-12-19 18:56

後日去買條15A先

另外想請教如果用含銀既線(如15A)俾amp用, 會唔會d聲太尖同薄左?

rst 發表於 2010-12-22 00:04

後日去買條15A先

另外想請教如果用含銀既線(如15A)俾amp用, 會唔會d聲太尖同薄左? ...
hkgadget 發表於 2010-12-19 18:56 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

ching, 買左未呀? 咩價位? {:6_141:}

hkgadget 發表於 2010-12-22 01:46

ching, 買左未呀? 咩價位?
rst 發表於 2010-12-22 00:04 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

仲未買 {:6_136:}

應該聽日有時間閃出去 {:6_134:}

hkgadget 發表於 2010-12-22 18:03

岩岩去完華X, 得兩隻BELDEN, 紅色同黑色, 價錢 @% 同 #( , 我想問下黑色果隻係咪就係 20A?15A係白色?

hkgadget 發表於 2010-12-22 18:04

倒轉左, 應該係 紅色 #( 同 黑色 @%
頁: [1] 2
查看完整版本: BELDEN 白色含銀 15A PC 岩唔岩 LCDTV 用

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。