leo25 發表於 2010-11-28 00:27

睇落真係唔錯喎{:6_134:}

KUNGKUNG 發表於 2010-11-28 10:32

回復 7# 小瑟

小瑟兄 , 想要買幾多 " 黑壇釘腳 " 呀 !!
小弟 可以代勞 架 !!!
{:6_190:} {:6_190:} {:6_190:}

sing1357 發表於 2010-11-28 17:28

我之前都入左一套{:6_158:}順便亦都入埋水晶既試試。拎左去個兩聲道既friend度聽,發覺水晶既聲同定位清DD,聽既尾音亦多少少,銅好似暧少少。師兄可以訂埋比較下

米赫洛域 發表於 2010-11-28 18:47

試下用埋全木做,睇下有乜分別

hkslash 發表於 2010-11-29 00:34

回覆 9# 臭鼬鼠

Ching整好左記得post上黎大家分享下呢 ~ {:6_190:}

oksaucehk 發表於 2010-11-29 08:26

師兄:黑檀釘叫什麼型號,我上網有許多品種,想買喇叭釘和釘墊。唔該教我點買?

fm31331 發表於 2010-11-29 08:50

黑檀釘

回復 8# hkslash

個櫃入伙時訂做、之後換左部amp散唔倒熱
開住幾個窿用住先、裝風扇果陣先油埋佢
Ching裝好風扇比d相睇吓,點樣取電。

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用

aaarcl 發表於 2010-11-29 09:37

身痕又發作
40蚊人仔一套中間仲加左銅釘、好抵玩...手工真係幾好

...
臭鼬鼠 發表於 2010-11-27 20:32 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

40蚊人仔一套 7粒咁多 ? {:4_66:}
定係一粒?

kitsiu81 發表於 2010-11-29 12:17

師兄我想問
釘(金屬部份) 係要向上定向下?????????

leo25 發表於 2010-11-29 13:36

40蚊人仔一套 7粒咁多 ?
定係一粒?
aaarcl 發表於 2010-11-29 09:37 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

40蚊人仔一套係包釘同墊各1....唔係7套
頁: 1 [2] 3 4
查看完整版本: 黑檀釘

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。