極地雪 發表於 2010-11-28 01:00

回復極地雪

CHing 玩獨立線唔使好富有, budget 在其它線材扣, 效果又好...
我就無為左 ...
Einstein 發表於 2010-11-28 00:45 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

言談間特顯左76POST CHING 既學問同修養,呢度真係一個卧虎藏龍之地{:6_238:}

Einstein 發表於 2010-11-28 01:35

回復 151# 極地雪

極地雪hing, 應係一個好有修養的人, 76合曬你玩...{:6_193:}

極地雪 發表於 2010-11-28 01:39

回復極地雪

極地雪hing, 應係一個好有修養的人, 76合曬你玩...
Einstein 發表於 2010-11-28 01:35 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

我真係要多多向你地學習就真,我首要係買過間新屋(希望而家呢度賣得出去)去解決擺位既問題......{:6_183:}
有位朋友教過我話音場係靠牆身反射返D 聲音出黎,所以如果想有好既音色最好唔好有D 3尖8角既牆。

yuklan605 發表於 2010-12-1 22:13

Brother個HiFi地樞櫃好正,迦邊度買?貴唔貴??

Einstein 發表於 2010-12-1 23:04

回復 154# yuklan605

我自己設計的Hi-Fi TV櫃, Order make at North Point, $880/ft{:6_236:}

yjfnog 發表於 2010-12-15 22:44

全新設計獨立線,好有參考價值,多謝分享{:6_193:}

joe19850904 發表於 2011-5-7 10:50

只能說,給你個 " 讚 "

mankoo米高 發表於 2013-3-8 17:46

沙皇,幾時可以去你處吸毒?{:6_238:}

gikifk 發表於 2013-3-8 22:06

mankoo米高 發表於 2013-3-8 17:46 static/image/common/back.gif
沙皇,幾時可以去你處吸毒?

沙王!你賣毒品{:6_124:}

毒死好多76友

kayulai 發表於 2013-10-20 13:44

師兄,

最近見好多師兄話4MM派拉利已無貨,請問可用什麼代替呢?
頁: 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18
查看完整版本: 完成建構7組入牆"獨立電源"

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。