大佬John 發表於 2008-4-24 23:52

NomoKen 2 + 嘔血同人漫

今日出遊返來. 行過信和買左...Nomoken 2. $144
同埋俾本$15既野. 封面係GP01及引住. . 膽粗粗買左. .
入面笑到嘔血. 好似仲有下集添喎
嘔血版蒲木宏, 施馬, Nina

仲有去波波又睇下有冇平模. 見AMT X Wing $9X, B wing $13X. .原本想入. 但係. 一睇個盒. 嘩. 尾個噴嘴好似兩支筆插o係度咁. 好光滑既圓柱. 即刻放返低.

kennykky 發表於 2008-4-25 02:17

NOMOKEN 2 我都想貫架,不過睇左好似唔係好岩我用,
我係荃灣一間買大陸書o既鋪見到本nomoken 2 $55 繁體果下先勁

marcolau 發表於 2008-4-25 03:22

NOMOKEN2有咩唔同呢同上次.........

kennykky 發表於 2008-4-25 03:37

原帖由 marcolau 於 2008-4-25 03:22 AM 發表 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
NOMOKEN2有咩唔同呢同上次.........

詳細d講上色同水貼,大約啦,記唔到咁多,叫大佬影個目錄黎睇下囉:D

marcolau 發表於 2008-4-25 06:05

原帖由 kennykky 於 2008-4-25 03:37 發表 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

詳細d講上色同水貼,大約啦,記唔到咁多,叫大佬影個目錄黎睇下囉:D
嗯.....
百幾錢又好似貴左d,因為有上期喇。
但又上買埋佢,因為有上期喇。
但好多野都識,因為有上期喇。
............................................................

大佬John 發表於 2008-4-25 12:51

有D秘技仔都有用既. 例如透明AB膠. 原來乾之前可以用X-20抹...黐透明part好用
今期講砌車,AFV,飛機. . 有D軍模迷彩舊化野. 砌EX model,電狗都會有用既
我都係因為有上期先買埋. 裡面同第一期一樣都係D上網大概都有既野, 放o係手邊看門口囉

信和頂仲有超級模型技術講座上下集, 仲有本"如何製作情景模型",. 都有D用既. 第二集仲教倒模造型情景咁. 係D我都未用得著既野黎.
呢三本野我先前買了.
http://model.chingb.com/ModelBooks.asp

頁: [1]
查看完整版本: NomoKen 2 + 嘔血同人漫

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。