josephm 發表於 2010-10-20 22:18

終於有決定...我唔等喇.

之前想得太多....成日想等新model...
今日突然靈光一閃"我唔等喇"!!
放工立即走0左去買.都係早買早享受......

重要個shutter count 係.......1

otis008 發表於 2010-10-20 22:31

{:6_231:}師兄,我用緊 D300 + 18-200,唔吱到作支VR 28-300咩價位到呢.{:6_149:}

josephm 發表於 2010-10-20 22:37

師兄,我用緊 D300 + 18-200,唔吱到作支VR 28-300咩價位到呢.
otis008 發表於 2010-10-20 22:31 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

$&$%)

aidan 發表於 2010-10-20 23:30

恭喜Joseph 兄{:6_149:}, 影多D靚相...下次去邊樹旅行呢?
八掛一問...你用開18-200, 點解會入呢支?

josephm 發表於 2010-10-21 00:00

恭喜Joseph 兄, 影多D靚相...下次去邊樹旅行呢?
八掛一問...你用開18-200, 點解會入呢支? ...
aidan 發表於 2010-10-20 23:30 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

下0個月去埃及...好期待!!
師兄好0野wor,記得我有支18-200.18-200有同事想要, 會賣出.
所以順道入支FF天涯鏡, 旅行方便D.   其實我都考慮SIGMA支新24-70, PQ好似唔錯, 最緊要比N24-70平成半....

aidan 發表於 2010-10-21 00:07

回復 5# josephm

去埃及小心風沙.
我八掛76每一位影友架{:1_253:}
呢支FF天涯鏡, 都幾好評價...遲下分享下試鏡{:1_245:}

josephm 發表於 2010-10-21 00:17

回復josephm

去埃及小心風沙.
我八掛76每一位影友架
呢支FF天涯鏡, 都幾好評價...遲下分享下 ...
aidan 發表於 2010-10-21 00:07 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

係呀, 風沙真係大敵, 見過其他師兄DIY密實袋做保護...睇落都好似work!!

aidan 發表於 2010-10-21 00:19

回復 7# josephm

做足保護就影得放心...玩得開心D

David! 發表於 2010-10-21 08:22

正野{:6_122:}

原明 發表於 2010-10-21 08:26

恭喜!{:6_178:}
頁: [1] 2
查看完整版本: 終於有決定...我唔等喇.

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。