lukalok 發表於 2010-8-26 08:31

count Jet's kill in Mummy 3 ?
pkseto 發表於 23-8-2010 13:33 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

李連杰在電影裡冇殺過人? 又係O既演親都正派好似真係連賊都冇殺過一個喎? ...
AST(Gym) 發表於 26-8-2010 02:01 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

明明印住"LI"16齣電影殺咗231人,同李連杰嘅西片都有4至5齣係做反派!

hohodog900 發表於 2010-8-28 01:00

啱啱睇完,純官能刺激,唔使用腦, 當減壓!
有感而發,如果派史泰龍Team人去菲律賓咁旅游車上嘅苦主就唔使枉死啦!
點解現實冇D咁勁嘅人呢?

chowchow2 發表於 2010-8-29 11:55

唔知好唔好睇呢??
有冇人睇左ar??

killua 發表於 2010-8-29 17:28

爆到九彩~

747-300 發表於 2010-8-29 21:30

今日睇咗! 好爆得! 一個打十幾個人,如果現實有D咁既人,你話幾好呀!!!{:6_181:}

gw23 發表於 2010-8-30 17:44

啱啱睇完,純官能刺激,唔使用腦, 當減壓!
有感而發,如果派史泰龍Team人去菲律賓咁旅游車上嘅苦主就唔使枉死 ...
hohodog900 發表於 2010-8-28 01:00 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

叫成虫大gor去救人質都冇事啦..佢咁x打得...

henrywwk 發表於 2010-8-31 16:31

睇咗, 正呀!!

今日趁星期二平啲抵睇去睇咗,冇錯係打得幾燦爛下,但劇情相當粗淺,仲要就著班老嘢無復當年勇,對手弱到好似斬瓜切菜咁。嗰女主角咁嘅質素如果為咗佢而去搵命搏簡直係發神經。

簡單嚟講,睇下冇所謂,唔睇冇損失。

henrywwk 發表於 2010-9-1 13:28

劇情? 預左無, 女主角.......算把la....龍叔重要好似一見鍾情, 我只係本着純官能刺激, 同有這卡士的戲去邊到揾, 我D老嘢就特別有感情

henrywwk 發表於 2010-9-1 13:30

重要揾個Goodbye Kiss 都好似無....
頁: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9
查看完整版本: The Expendables轟天猛將 - Stallone, Jet Li, Jason Statham

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。