導演 發表於 2008-2-18 16:49

我返黎喇

i mean.. 我企翻响威廉, 小瑟, Ronald, 雷因o個邊 ... :lol :lol

雷因 發表於 2008-2-18 16:57

嘩......乜你朝秦霧楚得咁快呀:lol :lol :lol

小瑟 發表於 2008-2-18 17:02

哈哈, 導演兄始終都破唔到CANON既咒語呢~~~~;P ;P ;P

雷因 發表於 2008-2-18 17:03

正所謂舊愛難忘.................;P ;P ;P

小瑟 發表於 2008-2-18 17:04

點呀, 又係 1DS呀???Smilies010 Smilies010 Smilies010

lkljason 發表於 2008-2-18 17:07

嘩~~乜導演兄你咁快轉翻呔呀?:lol :lol :lol :lol ;P

小瑟 發表於 2008-2-18 17:08

佢堂呔真係渣唔定呢~~哈哈;P

導演 發表於 2008-2-18 17:08

原帖由 小瑟 於 2008-2-18 17:04 發表 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
點呀, 又係 1DS呀???Smilies010 Smilies010 Smilies010
係 1DIII ...    1.3x最佳拍檔

1DsIII 希望遲下可以用 Canon staff price 買到, 平好多

導演 發表於 2008-2-18 17:12

呢鋪都迫唔到我過檔, 我諗我有排都唔會過檔, 但 D3 真係強到無朋友, 依家就算用 1DIII 都覺得部機好雞, 同 D3 比, 1DIII 只係小兒科

小瑟 發表於 2008-2-18 17:24

咁點解你仲轉返 CANON會既??? 既然 D3都強既話~~~
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 我返黎喇

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。