aidan 發表於 2010-8-9 11:47

D街頭表演者好專業呀{:1_326:}

ricoy288 發表於 2010-8-9 13:57

D街頭表演者好專業呀
aidan 發表於 2010-8-9 11:47 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

係呀, 成30度, 仲要著到甘, 利害.........

ricoy288 發表於 2010-8-9 14:27

開始入奧地利, 有個中途站要自費午餐,
環境好正, 最好坐室外, 雖然好熱, 不過感覺同室內完全兩回事.
食物都好好, 雖然唔係嘜野特別食物, 不過一定好過旅行團安排果D.
食左好似要around 50歐元.
由於都幾熱 & 顧住食, 都唔記得影多D個環境.

坐旅遊巴途中影既.

ricoy288 發表於 2010-8-9 15:02

奧地利 - 薩爾斯堡

米拉貝拉花園 (仙樂飄飄處處聞果度呢)

預備去入貨啦, 入嘜野, 老細要果D手袋羅.

就係呢條街啦, 老細最喜歡行,

好似好好味, 不過下午先食過海鮮, 所以冇買到嚟食.

莫札特出生既地方.(就係呢間屋)

可以坐纜車上古堡, 不過我冇甘做, 原因係要去掃貨.

你冇睇錯呀, 帶你入墳場.

係廣場其中一個角落...........死神

aidan 發表於 2010-8-9 15:22

碟蝦好吸引呀{:1_344:}

ricoy288 發表於 2010-8-9 15:46

碟蝦好吸引呀
aidan 發表於 2010-8-9 15:22 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

幾好食架, 我覺得係全程最好味既一餐.
另溫泉區果餐鴨都唔差.

ricoy288 發表於 2010-8-9 17:24

維也納 - 遜布倫宮

維也納 - 荷夫堡

ricoy288 發表於 2010-8-9 17:35

維也納

呢度就係老細見到會瘋狂既地方(再入貨)

某歌劇院

完.................多謝觀賞

aidan 發表於 2010-8-9 22:34

回復 52# ricoy288

咁比我想像中專業好多{:6_193:}
頁: 1 2 3 4 5 [6]
查看完整版本: 德國.捷克.斯洛文尼亞.克羅地亞.匈牙利.斯洛伐克.奧地利..完

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。