大玩偶 發表於 2010-7-30 01:47

有咩軟件過FILE 方便好用 ?

最近想整理一下D Hardisk....

每次只可以一個一個FILE 咁去過...

又怕拉哂過去....CUT 左就麻煩....

同埋速度唔夠快....

有冇好介紹 ?

ikkjr 發表於 2010-7-30 09:43

回復 1# 大玩偶

可以試下 teracopy

http://www.codesector.com/teracopy.php

免費又幾好用 {:6_211:}

lemonstar 發表於 2010-7-30 10:53

kk兄番左黎喇, 個trip好玩嘛?

我又用試吓你介紹個software先, thx

大玩偶 發表於 2010-7-30 11:36

{:6_149:}試下先 ! 唔該哂 !

ikkjr 發表於 2010-7-30 12:58

回復 3# lemonstar
I've been to the following places:
* UK: London, Edinburgh, Cambridge, Stone Henge, Windsor, York, Bath, Huddersfield , St. Andrews
* France: Paris
* Italy: Venice, Florence, Piza, Milan, Rome

>好唔好玩...................................?

答案係..............................唔好 {:1_327:}+ 累到想死 {:1_331:}

詳情等出黎 '吹水' 再傾 {:6_182:}

ming 發表於 2010-7-30 13:01

法國同意大利 都唔好玩?

我去過 自己楂車 好過癮喎

我老婆去到milan 都唔想走

ikkjr 發表於 2010-7-30 13:13

回復 6# ming

ming sir,

係我自己覺得唔好玩'者', {:6_126:}

boss 就覺得相當好玩 {:6_127:}

自己楂車係好方面...............
不過今次係 Heathrow 一落機,
就要楂 8 個鐘車落 Edinburgh 就辛苦到直情想死呀.......{:6_197:}

lemonstar 發表於 2010-7-30 13:14

回復lemonstar
I've been to the following places:
* UK: London, Edinburgh, Cambridge, Stone Henge, ...
ikkjr 發表於 2010-7-30 12:58 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

sure.
that's a lot of places you've visited.

ming 發表於 2010-7-30 15:24

楂唔慣長途車 真係好辛苦
頁: [1]
查看完整版本: 有咩軟件過FILE 方便好用 ?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。