7面鳥 發表於 2010-7-18 16:36

SFH 10週年T

某舖頭送左件T恤俾我,但係件細碼,
都OK幾靚,但著唔到,送左俾女性朋友,
好過無!
有無C兄囉到呢D紀念品?

7面鳥 發表於 2010-7-18 16:38

正面係咁樣

7面鳥 發表於 2010-7-18 16:42

背面個樣,件衫質地唔差,係冇逢T,如果有件大碼就Very Good,
可惜唔'口岩' size.

7面鳥 發表於 2010-7-18 16:58

不過呢排忙到死,我諗買左成半年既10週年喇叭線,
擺到積哂灰塵,DIY冇望,會送俾朋友入伙.

rlwk2009 發表於 2010-7-18 17:03

吓,買咗半年都未整{:6_121:}

edmund8612 發表於 2010-7-18 17:12

邊樹仲有得賣10週年版{:1_326:}

7面鳥 發表於 2010-7-18 17:18

唉..........身邊班損友個個都忙,自己又忙,
我發現玩AV原來係集體活動,冇人同你一齊吹一齊玩就好快放埋一邊,
可能,等到冇咁忙時,個種熱誠又會返番來都未定,哈哈.

7面鳥 發表於 2010-7-18 17:23

邊樹仲有得賣10週年版
edmund8612 發表於 2010-7-18 17:12 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

___________________________________________________________________________________________________________

中僑咪有囉

鐵心心 發表於 2010-7-18 18:15

唉..........身邊班損友個個都忙,自己又忙,
我發現玩AV原來係集體活動,冇人同你一齊吹一齊玩就好快放埋一邊 ...
7面鳥 發表於 2010-7-18 17:18 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

多D上76,重然心中慾火{:6_174:}

10bucks360 發表於 2010-7-18 22:20

__________________________________________________________________________________________________ ...
7面鳥 發表於 2010-7-18 17:23 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

中僑邊層
頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: SFH 10週年T

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。