spadeace 發表於 2010-7-11 00:40

影巴斯光年影到一肚氣

今日一個人去左Times影巴斯光年, 勁多人...仲有勁無奈
人多影相要等, 我都預左
影3眼仔嗰時我揾左隻喺最邊嘅, 貪唔會點有人入鏡
但係D人跟本當我透明, 只要3眼仔側邊無人, 就即刻走埋去, 就算我影緊都係咁做 (係影緊, 唔係較緊setting)
我好肯定佢地見到我...仲有佢地影完1張仲施施然喺3眼仔前面睇相, 當我無到之餘仲一D唔好意思都無
其他所謂排隊嘅人又當我透明, 見前面影完就自己衝埋去
以上嘅事不斷重複發生, 我等左好耐先至影到1,2張, 跟住又俾人搶左
其實一個人去影相有D乜野辦法會影得舒服D?

貼幾張俾大家睇下...

KEVIN9178 發表於 2010-7-11 00:59

算喇 ching, 依家hk 除左同胞外 ,

重多左d港女,港燦 gum.

比我就 tiu seven 佢.

aidan 發表於 2010-7-11 01:02

師兄唔洗咁激氣{:6_195:}
Times或者海港城平時人流以經多,一有展覽更多.
最好當然選擇少人的時間去, 如果就唔到...遇到呢D情況, 我會好聲好氣同對方講, 應該都識做.

alan88 發表於 2010-7-11 01:07

師兄唔洗咁激氣,有D時間冇人影早上10時前大多都冇人停留

fuman0123 發表於 2010-7-11 01:37

做乜我俾人搬左去個度?我自己都唔知既?{:6_176:}
同埋唔該叫個細路行開呀{:6_124:}

TEE 發表於 2010-7-11 02:25

哈~~小朋友好槍鏡!

goldenfish68 發表於 2010-7-11 03:03

人多都無辦法。
頁: [1]
查看完整版本: 影巴斯光年影到一肚氣

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。