raymond430 發表於 2010-6-27 19:02

致小瑟兄及wil wil兄

眼見好多ching都好有心地想為post76(小瑟兄)出些綿力,都唔知點才可以真正幫得到手;可能小瑟兄唔想收會費而影響佢建立post76嘅宗旨(我估),但要維持一個有質素嘅討論網並不容易,除了各版主及76特攻嘅努力及無私付出才有今天嘅成績.
正所謂有錢出錢有力出力,若小瑟兄堅持0會費,咁可否定期舉辦一些類似籌募性質嘅活動....如義賣(由版友捐贈)或捐款等.

sunny 發表於 2010-6-27 19:32

raymond兄提議可取、或可以捐款後冠名以表揚。

wil-wil 發表於 2010-6-27 19:33

raymond430 兄, 我本人唔可以代表大王講什麼,但真係對你既支持令我及全體版主們都好{:6_125:}感動! 但唯一可以肯定講到既就係 ... 希望大家繼續保持住呢度既和諧氣氛;遇有新手版友有疑難時,亦盡力以過來人身份,分享自己當中既經驗、玩影音既點滴或樂趣。

我地版主們亦盡量管理好個版面,保持一個有質素既影音網,同時亦會比大家清楚知到正確玩影音之道,在乎享受現有器材而唔係盲目升級,好好發揮到相關條件內既極限,相信已經幫輕到大王係版面上既憂心,咁佢就可以專心搞多些比到大家優惠既褔利之餘,想想點樣增加收支平行既方案。

Anyway, 其它野就等大王黎解答! 再一次{:6_162:}多謝你、{:6_162:}多謝撐 pos76 版友既支持!

Netmans 發表於 2010-6-27 20:12

有人的地方就有分爭. 涉及金錢更可能非議

正所謂有錢出錢有力出力,若小瑟兄堅持0會費,咁可否定期舉辦一些類似籌募性質嘅活動....如義賣(由版友捐贈)或捐款等.

本人十分支持 !!!

某些 bbs 二手賣買便需要會員制.

各 ching 自已詳細用後心得 (不是轉貼), 若可以輯成精華 pdf 購買下載.

wil-wil 發表於 2010-6-27 20:42

呢個提意幾有趣 ... 純吹水咁講!

可叫【影音玩家偏方調教家庭影院分享】
~ 可註明來容係可能係非主流玩法,未必識合每個家庭影院,但都係一個有趣而用心既分享。
~ 當然一定要係自己一身既玩法、自己撰稿,唔可以轉載文章過黎
~ 不過所須文章可能都唔少,要好多玩家齊齊搞先有可能!

有人的地方就有分爭. 涉及金錢更可能非議

正所謂有錢出錢有力出力,若小瑟兄堅持0會費,咁可否定期舉辦一些 ...
Netmans 發表於 2010-6-27 20:12 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

小瑟 發表於 2010-6-29 08:25

估唔到 raymond兄竟然開 POST討論有關既項目, 小瑟真係受寵若驚呀!!!{:1_335:}

真係非常非常之多謝大家對我地既支持, 不過要收取大家既費用呢個玩法, 絕非小瑟所願, 所以暫時來講, 任何會另會員出錢既方法, 小瑟都係唔會考慮既, 當然, 如果有 EVENT係需要大家夾返錢來玩既, 就另所別論啦. 而集合大家既用後心得之後輯錄成精華呢個都幾新穎, 不過我反而想整個 SYSTEM出黎比大家將自己既玩機心得自行打入我地既 DATABASE內以供之後既版友參考, 直接賣錢就都係超出左小瑟既接受範圍.

其實WIL都講得好岩架勒, 我好希望各位元老級既版友們, 人人都可以代小瑟去招呼, 照顧一下新入來既新朋友仔, 等係網上苦尋AV入門既新朋友, 可以係度同大家傾得開心, 玩得投入, 減小問題, 咁就已經幫到小瑟架勒, 其他既事, 就由我地來諗啦. 收入方面, WIL同我已經度緊有冇咩方法可以增加收入來源, 呢點真係多得WIL總既幫忙, 係度小瑟真係順手借個版位多謝一下佢先{:1_347:}

raymond430 發表於 2010-6-29 09:09

回小瑟兄及wil-wil兄:
多謝回覆小弟呢個咁唐突post,睇完你地嘅回應,讓我更明白為何眾版主,特攻以至元老等對post不離不棄.你們嘅堅持,熱誠已為76建立基礎,本人(其實好多版友)衷心祝願POST76日漸壯大....Dream come true.

yim 發表於 2010-6-29 17:56

致小瑟兄及wil wil兄:

有CHING有好提議...

http://www.post76.com/discuss/viewthread.php?tid=40963&extra=page%3D1&page=6

小瑟 發表於 2010-6-30 11:42

好一個Dream come true. 哈哈!!!!!
頁: [1]
查看完整版本: 致小瑟兄及wil wil兄

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。