yim 發表於 2010-6-13 01:20

世界杯 - 小小意見

我有個關於世界杯的小小提意...
不如, 每日由版主, 係"球來球往 "版中, 以每日"xx VS xx"為題開新貼, 比大家在內集中討論...

如果我的提意 "完全唔掂" ... 當我冇講過 ! {:6_201:}

wil-wil 發表於 2010-6-13 12:13

Ok ...!

小瑟 發表於 2010-6-16 23:12

提意就非常好, 不過就辛苦左小小, 因為要人肉攪呢D野, 不過好彩WIL抵得諗, 頂左, 所以................WIL總就負責做波版版主啦~~~哈哈!!!

wil-wil 發表於 2010-6-16 23:58

幫手回應 yim 兄既建議,頂住個世界盃都變左版主 {:6_141:} {:6_136:} {:6_123:}

提意就非常好, 不過就辛苦左小小, 因為要人肉攪呢D野, 不過好彩WIL抵得諗, 頂左, 所以................WIL ...
小瑟 發表於 2010-6-16 23:12 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

yim 發表於 2010-6-17 10:47

幫手回應 yim 兄既建議,頂住個世界盃都變左版主   

...
wil-wil 發表於 2010-6-16 23:58 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

提意就非常好, 不過就辛苦左小小, 因為要人肉攪呢D野, 不過好彩WIL抵得諗, 頂左, 所以................WIL ...
小瑟 發表於 2010-6-16 23:12 images/common/back.gif

想多謝版主接立意見... {:6_162:}

另外我發覺, WIL 兄好多時半夜二三點都不停係各版中發掂, 提供好多新料比大家...
真的想向WIL 兄至意... {:6_162:}

245141525 發表於 2010-6-17 15:04

wil總好勤力嫁!!{:6_193:}

qq1122yq 發表於 2010-6-17 15:09

wil總錫錫{:6_242:}

mankoo米高 發表於 2010-6-18 16:18

好提議!但唔一定要版主開post,版友都可以每日自行開post,
但每個項目只可以開一個post供大家討論,好唔好?
頁: [1]
查看完整版本: 世界杯 - 小小意見

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。