jt24 發表於 2010-6-10 09:59

腦場網絡電視手指

噚日經過灣仔數字腦場,見好多人圍住喺度睇網絡電視手指,個sales話係台灣muzee出嘅,有兩款,分別係$250同$350,合法嘅,所以一定收唔到香港基寶,但可以睇深圳足球台,到時可以睇世界盃同英超喎!畫面都OK嘅!有冇Ching買過同試過呢?{:6_141:}

slandtk 發表於 2010-6-10 10:16

http://image.taobao.com/bao/uploaded/http://img01.taobaocdn.com/bao/uploaded/i1/T16yxzXhRvXXbZNR2a_121913.jpg_sum.jpg
USB Internet TV
RMB $63

same as this....

taxman123 發表於 2010-6-10 10:25

What are the differences between $250 and $350 ?
有冇Ching買過同試過呢 ?

jt24 發表於 2010-6-10 10:42

回復 3# taxman123
佢話$350嗰隻個介面同畫面都會清D,如果喺電腦度播就差唔多,放喺大電視度播就呢隻會靚D喎!

jt24 發表於 2010-6-18 15:01

想再問有冇Ching用緊呢隻手指睇世界盃o架?係唔係真係收到深圳體育台播嘅世界盃呢?收得清唔清同順唔順呢?我睇TVU就成日中斷,如果掂嘅話,可能走去買隻玩吓,唔駛睇得咁辛苦!

nakymot 發表於 2010-6-18 21:28

唔好用TVU啦, 大把網睇到

jt24 發表於 2010-6-18 21:50

回復 6# nakymot
我試過uusee,但係裝之後又收唔到,唔知係唔係因為有防毒軟件呢?Ching有乜其他好介紹呀?

ming 發表於 2010-6-18 21:54

我用tvu 無斷過喎

dtshd-ddhd 發表於 2010-6-18 21:58

我都係用TVU睇喎,但睇曬全場都無窒下窒{:6_141:}
我用hkbd{:6_136:}

jt24 發表於 2010-6-19 09:45

噚晚TVU又幾OK喎!{:6_175:}
頁: [1] 2
查看完整版本: 腦場網絡電視手指

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。