eejulee 發表於 2010-6-7 18:30

BD Player: Philips BDP-7500 韌體升級更新 (May 25, 2010)

v 1.09 release date 25 May 2010

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?slg=zh&scy=hk&mid=Link_Software&ctn=BDP7500BL/98

rubbishwing 發表於 2010-6-7 20:45

之前部機播mkv檔會窒及起格,更新了這個v 1.09 後就播到哂囉!

akiyama 發表於 2010-9-9 22:22

up完d mkv files真係睇好順呀!
同埋up完之後,
之前一開部碟機個電視會自己轉過去碟機個主畫面,
而家就唔會再自動波要自己用remote轉,
請問Ching係咪都係咁?

chowchow2 發表於 2010-9-10 21:49

正wor..等我up 下

24105 發表於 2010-9-16 09:30

thanks for the information. {:6_193:}

黑冰 發表於 2010-10-13 17:56

ching
我想買呢部機
唔知佢 DVD 倍線效果如何呢

1201150 發表於 2010-10-17 12:14

ching
我想買呢部機
唔知佢 DVD 倍線效果如何呢
黑冰 發表於 2010-10-13 17:56 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

I am selling this model. Hong-good used for about 4-5 months with warranty, black-color, good condition as new.
msn or email to discuss la if interested. MSN: kmli99@hotmail.com
頁: [1]
查看完整版本: BD Player: Philips BDP-7500 韌體升級更新 (May 25, 2010)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。