ice96 發表於 2010-5-14 15:40

新手入門平價5.1(Yamaha765+Mordaunt-Short Alumni 5.1 set)

上來76睇得多, 見到大家玩得咁開心..自己都認唔住入番套入門

Yamaha RX-V765 + MORDUNT-SHORT ALUMNI 5.1

開箱前
Yamaha RX-V765

全家幅

Mordunt-Short Alumni2

Mordunt-Short Alumni5

Mordunt-Short Alumni9

Stand (我覺得佢好令仔)

Yamaha RX-V765

終於駁好晒...

新手入門..大把嘢唔識..請各位師兄多多指教..

(多謝觀賞..Thx)

pam_jack 發表於 2010-5-14 15:43

果然好靚仔 ~~ {:6_193:}
師兄點咗燈未呀 ~~ 等你包膠 {:6_190:}

ice96 發表於 2010-5-14 15:46

未買...blue-ray...大出血ing.....要等下先.....

lyfedpmp 發表於 2010-5-14 15:50

好靚仔喎!{:6_127:}
個 Center 係咪放咗係個 Amp 上面?{:6_141:}

聖龍 發表於 2010-5-14 15:55

nice ~~~ {:6_193:}

frankfc 發表於 2010-5-14 15:59

I am MORDUNT-SHORT ALUMNI 5.1 user too ...
Stand 幾銀..??

ricoy288 發表於 2010-5-14 16:00

間屋D色好配, 我Like D地磚色.

個中置唔好放機面呀, 諗諗佢點擺啦.

I Like it..........

師兄可唔可以出份List 睇睇呀.

ice96 發表於 2010-5-14 16:06

回復 6# lyfedpmp

係呀...個中置放咗係個amp上面..其實我仲想找個呎半到的stand"浪"高對前置..唔知有無人有介紹呢..(要襯色架喎){:6_174:}

ice96 發表於 2010-5-14 16:09

回復 8# frankfc

六魚半..但係佢話我一套買先俾呢個價錢我..佢話list price 要仟一..我之前問喎晒..好多都話要一差嘢{:6_193:}

SmallEar 發表於 2010-5-14 16:11

very nice setting{:6_193:}
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 新手入門平價5.1(Yamaha765+Mordaunt-Short Alumni 5.1 set)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。