kennethtcp 發表於 2010-5-8 11:59

劣作 & 舊作 MG Strike Freedom

黎左 76 咁耐一味係 Hifi 果邊玩, 都無黎下呢邊打個招呼....

真係劣作一件, 失禮街坊

此 MG 係我第一次砌到想唔砌既 MG, 後面排咩龍騎炮, 真係騎呢到爆, 八大支, 左右夾口, 補夾口補到嘔不特止, 已經自已盡量拆件分色, 都仲要mask 到暈, 送俾我都唔會砌第二次, 希望佢有機會出 PG 的話出好d :>

一年前極無心機下免強完成, 連水貼都懶得上, 又無噴 top coat..... 今日先得閒影下相

大佬John 發表於 2010-5-8 13:10

早就應該貼....{:6_213:}

kennykky 發表於 2010-5-8 13:42

早d黎支持下玩具區呀嗎
整得好靚呀{:6_193:}

cthong 發表於 2010-5-8 15:18

師兄D劣作都靚過我砌既MG九條街
希望你多D分享下你D作品啦{:6_190:}

mtvbb 發表於 2010-5-8 17:51

唔錯R, 乾淨幾正{:6_193:}

個人覺得只係D 頭角無磨尖姐

kennethtcp 發表於 2010-5-8 18:14

唔錯R, 乾淨幾正

個人覺得只係D 頭角無磨尖姐
mtvbb 發表於 2010-5-8 17:51 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

其實已經磨過, 但其中一隻角係噴油之前被老媽子唔少心整爛左,痴番好之後好弱, 再磨尖d 又會斷 >_<

kennethtcp 發表於 2010-5-8 18:16

師兄D劣作都靚過我砌既MG九條街
希望你多D分享下你D作品啦
cthong 發表於 2010-5-8 15:18 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

真係見笑, 近年太多野玩, 成日玩 hifi, 成年無砌過野, 舊作倒是有 d...

Einstein 發表於 2010-5-9 00:37

回復 1# kennethtcp

Nice...I like it...{:6_193:}

williamkfc 發表於 2010-5-10 22:58

Post 好有型.....{:6_128:}

747-300 發表於 2010-5-10 23:06

好靚呀! 我部1比60 freedom仲係床下底!{:6_147:}
頁: [1] 2
查看完整版本: 劣作 & 舊作 MG Strike Freedom

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。