ming 發表於 2010-5-18 12:42

我個隻係3天線
bt超快

lkljason 發表於 2010-5-18 12:49

我個隻係3天線
bt超快
ming 發表於 2010-5-18 12:42 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

ming sir你食大茶飯就梗係要3天線啦,我呢d小本經營1條天線都暫時仲頂得住啊{:6_143:}

ming 發表於 2010-5-18 13:29

比10條天線我都無用
我3部機 全行有線

smalltaste 發表於 2010-5-18 15:45

我都係全行有線GIGA

kinhungw 發表於 2010-6-4 22:59

我都係用緊TP-Link,不過係一條天線果隻 x 2

rlwk2009 發表於 2010-6-4 23:11

我都跟Ming Sir買咗隻TL-WR1043ND,又真係唔錯喎{:6_193:}

matthew 發表於 2010-6-4 23:27

tp-link 真係平靚正{:6_193:}
用緊941N 好耐了

simon 發表於 2010-6-13 13:30

我都跟Ming Sir買咗隻TL-WR1043ND,又真係唔錯喎
rlwk2009 發表於 2010-6-4 23:11 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
我都跟Ming Sir買咗隻TL-WR1043ND X 2 , 行 lan 線速度一流 , pccw 30m , speedtest 去到 d/l 28m, u/l 有 8m , 但無線點 set 都用唔到無線上網 , 打去代理問完都唔得 , 轉行 b/g 都唔得 , 一插番 zyxel p320w 立即又上到 ! 請問有 ching 指教下小弟可以嗎 ? 一向用開 zyxel p320w 都冇0野 , 但家人個個投訴無線唔掂 , 見好多 ching 都買左 WR1043ND , 我都買番比家人開心0下, 唉 ~ 現在比個囡投訴冇得無線上網請 ching 們幫忙 !! 幫忙 !!thx !!!

rlwk2009 發表於 2010-6-13 13:34

我嘜都冇設定就用到無線上網,重收得幾好添{:6_177:}

simon 發表於 2010-6-13 14:47

我嘜都冇設定就用到無線上網,重收得幾好添
rlwk2009 發表於 2010-6-13 13:34 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
嗚 ~ 頭都大晒呀 {:6_129:}
頁: 1 2 [3] 4 5
查看完整版本: 尋日買左呢隻ROUTER

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。