wangtalltall 發表於 2010-4-29 15:40

見幾個同事玩得咁開心... 我都買返個先 ^^

上星期幾個同事係陶寶order左呢個新玩意...
當時我未中毒... 但monday玩過實物後...再call齊其他中毒人仕...立刻拎錢出黎解毒{:5_75:}
今日終於收到新玩具啦 {:6_237:}

真係一個全新貨品... 有雷射label..每一部都有唔同的product code... 仿真度十足
(真係唔知真定假 {:5_72:} )
手感都幾好...receiver 又夠細粒...接受能力強勁... 個滑鼠波波好順暢...
若果大家都有HTPC... 真係要買個黎睇門口...
正所謂輸人唔輸陣... 唔用放係度見客都好 {:6_183:}

重有個意外驚喜...就係平過上個order幾蚊, 再加送兩粒3A電.. 正呀!!

去圖

rikudoll 發表於 2010-4-29 15:53

之前 76post 有團購 , 我果時都要左隻 {:1_351:}

agnes_b 發表於 2010-4-29 17:01

上星期幾個同事係陶寶order左呢個新玩意...
當時我未中毒... 但monday玩過實物後...再call齊其他中毒人仕.. ...
wangtalltall 發表於 2010-4-29 15:40 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

咩價錢入手~我都想買隻

chyhm 發表於 2010-4-29 18:45

輸人唔輸陣{:6_176:}

kwchow08 發表於 2010-4-29 18:46

都幾好用{:6_193:}

薄餅薯片 發表於 2010-4-29 20:09

呢隻係唔係早輪團購隻?

wrigley 發表於 2010-4-29 21:49

其實我都有用呢個 kb 既經驗
團購買回來,一個月放左,
因為發覺 kb 個字好細,
環境太黑時好難睇。
但個款的確唔錯。

juniorx 發表於 2010-4-29 22:13

Pros:
好手感

用料幾好
慳電
可收藏transmiter
Cons:
無back light
好滑手
接收麻麻
個trackball唔smooth (有個位會kik一kik)
唔可以單手操作

maner394 發表於 2010-4-29 22:23

呢隻野我都有.......好用到飛起.......正!

阿定 發表於 2010-4-29 23:18

{:6_238:} Good Toy
頁: [1] 2
查看完整版本: 見幾個同事玩得咁開心... 我都買返個先 ^^

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。