mankoo米高 發表於 2010-4-28 02:31

小黑六

小黑六,好耐無帶佢出街,每次開防潮箱攞鏡見到佢都有種對但唔公平嘅感覺...{:1_332:}
好似覺得佢想問幾時先輪到佢出去.....但自己每日都工作長時間,難得放假又要處理屋企嘢,
假日就算影相都係得個零兩個鐘,每次都係拿拿聲開櫃攞幾支輕便嘢就出發,
點會忡特登帶啲重架生叮, 老友..真係對你唔住呀 {:6_128:}

Nikon LB6 + 南蓮園池 + 嶺南公園

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kingleecm 發表於 2010-4-28 02:36

果然夠 SHARP

{:6_128:}

chrisclw 發表於 2010-4-28 08:41

Ching又放毒啦!{:6_204:}

pam_jack 發表於 2010-4-28 11:20

如果米高兄覺得對支小黑6唔住...可以放响我道...我會好好咁對佢架 {:6_235:}

果然好濕 {:6_193:}

wil-wil 發表於 2010-4-28 12:01

支小黑六影得好利 ... {:6_157:}

mankoo米高 發表於 2010-4-28 12:09

多謝wil總同五妹支持! {:1_249:}{:1_263:}

mankoo米高 發表於 2010-4-28 12:10

wil,canon 一樣有支小白二代.....{:6_238:}
支小黑六影得好利 ...
wil-wil 發表於 2010-4-28 12:01 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

wil-wil 發表於 2010-4-28 12:15

哈 ~ 一來未見過呢到有師兄帖自己呢支鏡既相、二來我九流技術唔咁想同用、最重要自己身子弱,唔夠維他命 M ... {:6_156:} {:6_228:} {:6_223:}

wil,canon 一樣有支小白二代.....
mankoo米高 發表於 2010-4-28 12:10 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

pam_jack 發表於 2010-4-28 12:27

哈 ~ 一來未見過呢到有師兄帖自己呢支鏡既相、二來我九流技術唔咁想同用、最重要自己身子弱,唔夠維他命...
wil-wil 發表於 28-4-2010 12:15 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

Wil 兄...我怕你講完呢句即刻有大把師兄出相毒你喎...{:6_235:}

hugo2009 發表於 2010-4-28 12:47

sharp and good colour
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 小黑六

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。