KING 發表於 2011-1-7 22:00

KING CHING, 我都想整番條比新 BD 用.... (P記 430 剛入貨) .........請教 CHING 電源線最短(Len ...
nccfan 發表於 2011-1-7 20:36 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

我自己整比BDP 果條PC就5呎長!{:6_238:}理論上係最短既標準黎呀啦!{:6_183:}

nccfan 發表於 2011-1-7 23:07

我自己整比BDP 果條PC就5呎長!理論上係最短既標準黎呀啦! ...

CHING ...請問咩嘢電源線和8字頭最適合 For BDP 430 ===> P記 LX73 (唔好太貴果 d .....有効果/有改善就 OK Tanks{:1_259:} )

KING 發表於 2011-1-7 23:13

CHING ...請問咩嘢電源線和8字頭最適合 For BDP 430 ===> P記 LX73 (唔好太貴果 d .....有効果/有改善就 O ...
nccfan 發表於 2011-1-7 23:07 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

吓!你問我就梗係我自己用緊呢對野啦!因我冇用過你部BDP430同P記LX73喎!{:6_136:}
我用緊就OK收貨,但用係你套架生度,唔知咩效果個喎!{:6_183:}
你要唔太貴又要有效果!我都唔識介紹你用咩啦!{:6_123:}

nccfan 發表於 2011-1-8 09:29

吓!你問我就梗係我自己用緊呢對野啦!因我冇用過你部BDP430同P記LX73喎!
KING CHING....我有條實一舊 Belden 83803 (以前係 SubWoffer用嘅)....如果宜家轉古河 + MK 比 BDP 430用....OK 否?.....Please kindly advise?{:1_259:}

KING 發表於 2011-1-8 09:33

KING CHING....我有條實一舊 Belden 83803 (以前係 SubWoffer用嘅)....如果宜家轉古河 + MK 比 BDP 430用. ...
nccfan 發表於 2011-1-8 09:29 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

早晨!咁早呀!{:6_189:}
吓!呢條係大力同好粗聲個喎!比十仔同拖牌就得!比bdp就冇咁好啦!{:6_183:}
如果用83803不如用老p線!仲平但對視訊有冇改進就真係唔知啦!{:6_136:}

nccfan 發表於 2011-1-9 01:29

早晨!咁早呀!
CHING, Good Morning.......學足你一模一樣吖!{:1_335:}

KING 發表於 2011-1-9 11:22

好靚仔!{:6_193:}
但你一買番黎就換左條pc,咁咪唔知部機係咩料黎!
用番跟機線( pc & hdmi )煲起部機先啦!
你跟本都唔知部bdp同amp係肥定廋,唔駛咁快比補品佢喎!
人地問你部bdp係咩畫質,部amp咩聲底你都答唔出啦!{:6_238:}

nccfan 發表於 2011-1-9 13:32

好靚仔!
但你一買番黎就換左條pc,咁咪唔知部機係咩料黎!
用番跟機線( pc & hdmi )煲起部機先啦!
CHING, 你講好有道理{:1_264:} .......有比較先至再包膠{:1_262:}

depeche_lam 發表於 2011-1-10 10:29

你地而家就好啦我地初初未有隻8字頭要用細細粒8字頭..極難玩

KING 發表於 2011-1-10 10:45

你地而家就好啦我地初初未有隻8字頭要用細細粒8字頭..極難玩
depeche_lam 發表於 2011-1-10 10:29 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

我當初何況唔係呢!{:6_136:}
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9
查看完整版本: 都係忍唔住整番個古河8字頭

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。