pclai2000 發表於 2024-7-22 01:42

Velodyne DD15+壞了想找維修

好耐冇著,今日想開嚟玩吓,點知完全無反應,什麼都吾著,想找維修,救介紹,謝謝

pac 發表於 2024-7-22 07:58

https://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=339920&extra=

香港搵人整未必整到的。
分分鐘整完好返又到第二度壞不如整塊炮板換走啦。
乾手淨腳{:6_177:}

KMLeung 發表於 2024-7-22 10:35

千奇不要找間叫宇宙整,它不會維修,有問題收在咗錢,影也不見!

thomas107 發表於 2024-7-22 11:40

KMLeung 發表於 2024-7-22 10:35
千奇不要找間叫宇宙整,它不會維修,有問題收在咗錢,影也不見!

我的 DD10 一樣壞 - 無聲出, 朋友介紹 去 宇宙維修 !!!!!!!{:1_331:}

deltachu 發表於 2024-7-22 13:02

thomas107 發表於 2024-7-22 11:40
我的 DD10 一樣壞 - 無聲出, 朋友介紹 去 宇宙維修 !!!!!!!

千祈唔好俾宇宙嗰個良師傅整,唔見咗錢仲搞到自己一肚氣,最後部機要拎去填海。
换隻MK水貨好過{:1_330:}

sanlamsan 發表於 2024-7-22 14:27

當年我都好後悔介紹咗一個朋友去宇宙維修…整唔好不特止,仲整爛咗部機,拖拖拉拉搞左差唔多成年,先至跪求到攞返部屍體!

astrid1211 發表於 2024-7-22 14:59

試過睇POST 拎去鴨記整. 整唔好之餘仲要花晒仲崩埋. 同佢講花晒WOR. 仲屌返我轉頭話唔關佢事. 行唔整買過隻啦.

astrid1211 發表於 2024-7-22 15:01

可以港車北上既話拎上大陸整. 我有間整開. 都OK

pclai2000 發表於 2024-7-22 16:50

astrid1211 發表於 2024-7-22 15:01
可以港車北上既話拎上大陸整. 我有間整開. 都OK

咁大隻十仔,過關俾吾俾過?

pclai2000 發表於 2024-7-22 17:12

pac 發表於 2024-7-22 07:58
https://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=339920&extra=

香港搵人整未必整到的。

PAC大哥!吾該哂!
頁: [1] 2 3
查看完整版本: Velodyne DD15+壞了想找維修

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。