wah_tsai 發表於 2024-6-10 14:18

Apple TV question

請問有冇人知道邊1 邊係火線??

LeoChin@FB 發表於 2024-6-10 18:11

邊一代?
最新嗰代、火線喺左邊,之前嗰幾代都係喺右邊

AskaLung@FB 發表於 2024-6-10 18:23

其實我自己都冇理到,因為我試過掉轉插都聽唔到同睇唔到有咩唔同,可能係木眼木耳😂😂😂

LeoChin@FB 發表於 2024-6-10 18:25

11/2022嗰代,有白色mark住係火線

LeoChin@FB 發表於 2024-6-10 18:28

AskaLung@FB 發表於 2024-6-10 18:23
其實我自己都冇理到,因為我試過掉轉插都聽唔到同睇唔到有咩唔同,可能係木眼木耳😂😂😂 ...

睇到、聽到咖,平果盒對電、仲敏感過HDMI, 啱啱舖頭部 4K I, 由條Denko換返條 AQ Y2, 兩回事

AskaLung@FB 發表於 2024-6-10 19:01

LeoChin@FB 發表於 2024-6-10 18:28
睇到、聽到咖,平果盒對電、仲敏感過HDMI, 啱啱舖頭部 4K I, 由條Denko換返條 AQ Y2, 兩回事 ...

啱啱再試過,我真係睇唔到同聽唔到分別😂😂😂😂

LeoChin@FB 發表於 2024-6-10 19:04

AskaLung@FB 發表於 2024-6-10 19:01
啱啱再試過,我真係睇唔到同聽唔到分別😂😂😂😂

橫掂難度唔高,又唔使簪線,祗係一抆、一插,試吓囉

AskaLung@FB 發表於 2024-6-10 19:53

LeoChin@FB 發表於 2024-6-10 19:04
橫掂難度唔高,又唔使簪線,祗係一抆、一插,試吓囉

我就係唔使錢,就係試過掹掹插插都聽唔到咩分別,我隻耳都都搞到我慳返唔少錢😎

LeoChin@FB 發表於 2024-6-10 20:14

AskaLung@FB 發表於 2024-6-10 19:53
我就係唔使錢,就係試過掹掹插插都聽唔到咩分別,我隻耳都都搞到我慳返唔少錢😎 ...

你由呢度開始睇,應該聽到有分別,睇到佢嘔完電就夠,唔會浪費太多時間

哈哈人 發表於 2024-6-10 21:17

如果你部Apple TV係2022最新版之前有師兄發表過出嚟
頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: Apple TV question

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。