avsuperman 發表於 2024-5-27 18:37

jjwenda 發表於 2024-5-27 18:33
可能師兄唔記得咗,舊年我去過你私竇參觀過,感受過你個環境同器材👍👍 ...

有印象,宜家玩埋FW包圍更過癮,但私竇玩埋今年底要收皮,唔租啦

jjwenda 發表於 2024-5-27 18:43

avsuperman 發表於 2024-5-27 18:37
有印象,宜家玩埋FW包圍更過癮,但私竇玩埋今年底要收皮,唔租啦

打算搬返屋企,定有其他好地方繼續玩?

MDLP 發表於 2024-5-27 18:58

Ep-71 發表於 2024-5-27 17:24
死慳死柢,最後揀咗procella 和 trinnov ...

應該av係Trinnov同procella
不過唔好理冇地方
及時行樂玩咗先

Versa 發表於 2024-5-27 21:19

呢個年代難得仲有人對器材咁執着,克服環境達成自己私人影院夢想,真發燒友,真心佩服 {:8_387:}

jjwenda 發表於 2024-5-27 21:33

Versa 發表於 2024-5-27 21:19
呢個年代難得仲有人對器材咁執着,克服環境達成自己私人影院夢想,真發燒友,真心佩服...

師兄實在太客氣,論器材你嘅都係超水準以上,可能你唔知,自己其中的一個方向啟蒙,就係去完你屋企家訪之後出現嘅

nippon 發表於 2024-5-27 22:20

樓主,請問十個drawers 駁synology 嗎?使用上有無特別問題?Thx!

jjwenda 發表於 2024-5-27 22:29

nippon 發表於 2024-5-27 22:20
樓主,請問十個drawers 駁synology 嗎?使用上有無特別問題?Thx!

10個 harddisk 只用作檔案備份,沒有接駁到nas

mark1 發表於 2024-5-28 12:22

諗起以前讀書果時 響ikea look 架鐵床下面玩 色仔5.1 系統 都覺得好勁{:1_339:}

AskaLung@FB 發表於 2024-5-28 13:49

Ikea既砧板,我都有用🤭🤭🤭🤭🤭

holyholy 發表於 2024-5-29 13:59

師兄你好,請問有冇統計過兩套器材,全部夾埋要幾多錢,過一球?
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 睡房變影音房

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。