501xx 發表於 2024-6-1 12:24

呢套戲由祈年伊士活做導演,所以都值得支持。鐵盒封面其實都幾靚,港版是否德國制,如果係,更值得入手。

toybidder2008 發表於 2024-6-1 12:47

:o) 發表於 2024-6-1 10:13
雖然我都係800,但我係rip左出黎先睇,就唔見有呢個情況

會唔會係部機firmware version 問題?

:o) 發表於 2024-6-1 13:56

toybidder2008 發表於 2024-6-1 12:47

真係可以試下update,有時對佢哋幾時有新update都矇查查

GaRyShum@G 發表於 2024-6-1 22:45

應該唔會,我最近先更新過{:6_136:}

GaRyShum@G 發表於 2024-6-1 22:46

:o) 發表於 2024-6-1 13:56
真係可以試下update,有時對佢哋幾時有新update都矇查查

呢個真,嗰陣時就係㯲入去睇先知有更新

501xx 發表於 2024-6-2 12:58

GaRyShum@G 發表於 2024-6-1 22:46
呢個真,嗰陣時就係㯲入去睇先知有更新

啱啱睇完套戲,劇情都幾緊湊,睇完覺得導演係想叫人反思戰爭的禍害,所有人其實都係戰爭嘅輸家,根本係冇傳奇。港版封面以全身照做封面,都幾型。

501xx 發表於 2024-6-2 13:01

呢隻唔覺有膠盒版選擇,所以都係入了鐵盒。

:o) 發表於 2024-6-2 13:35

501xx 發表於 2024-6-2 13:01
呢隻唔覺有膠盒版選擇,所以都係入了鐵盒。

最近WB推出好多舊片鐵版(只講港版),有d過去已經出過膠版,
有d好似呢隻美國J擊手同先前福伯套亡命天涯咁,
反而先出鐵版,好賣既先會出埋膠版(應該係)。

501xx 發表於 2024-6-3 01:05

:o) 發表於 2024-6-2 13:35
最近WB推出好多舊片鐵版(只講港版),有d過去已經出過膠版,
有d好似呢隻美國J擊手同先前福伯套亡命天涯 ...

怪唔知佢哋兩套我都有買,仲一樣咁made in Poland,畫同聲都幾唔錯。希望佢地下隻出返Black Rain黑雨或Airforce one空軍一號,

501xx 發表於 2024-6-3 12:51

有時覺得Manta lab代理嘅戲,佢哋既書版同鉄盒都真係做得好鬼靚。如果你真係好鐘意套戲,入手呢類收藏版也是樂事
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 終於都等到啦

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。