heven 發表於 2024-5-21 01:10

小瑟 發表於 2024-5-18 11:13
星期三出片, 當日一次過快試埋!!!!

好期待A9M2嘅評測⋯⋯,如果有傳統系統嘅80%,都諗得過😂👍

heven 發表於 2024-5-21 01:12

小瑟 發表於 2024-5-20 21:39
係呀, 今年SONY改左心態了......唔再用 MASTER Series 同MIJ. 改用馬拉制了~...

無哂MIJ……..

rl0497 發表於 2024-5-21 08:35

其實早排因為屋企電視出咗事要換機,都出咗去睇咗一輪機嘅,好幾間舖,包括Sony自己嗰間舖嘅員工都不約而同同我講,嚟緊嘅新機都唔會再有日本製嘅機㗎喇,話係成本問題,咁當其時我又真係心急想買機唔想等新機(因為新機一出實有排先會落價,咁我仲有排等),如是者我叫做買咗尾水日本製嘅機,當然日本製唔係代表乜,可能只係心理上好啲,我之前壞嗰部都係日本製款,用咗六年幾死咗兩次,所以我覺得日唔日本製其實都冇乜大所謂,不過只係咁啱自己想要嗰款係日本製啫!如果大家係對日本製嘅機有一份執着嘅話,我諗大概可以死咗條心佢喇。

EzraMiller 發表於 2024-5-21 14:22

rl0497 發表於 2024-5-21 08:35
其實早排因為屋企電視出咗事要換機,都出咗去睇咗一輪機嘅,好幾間舖,包括Sony自己嗰間舖嘅員工都不約而同 ...

冇日本制嘅電視機,我以後唔再睇電視{:6_138:}

EzraMiller 發表於 2024-5-21 14:25

heven 發表於 2024-5-21 01:12
無哂MIJ……..

一定有人會話日本牌子唔係日本制,咁我不如轉買韓仔啦{:6_138:}

LeoChin@FB 發表於 2024-5-21 14:56

heven 發表於 2024-5-21 01:10
好期待A9M2嘅評測⋯⋯,如果有傳統系統嘅80%,都諗得過😂👍

可以慳返,一定冇

heven 發表於 2024-5-21 15:25

LeoChin@FB 發表於 2024-5-21 14:56
可以慳返,一定冇

師兄,明白,收到,咁可以慳返皮幾嘢🤣

heven 發表於 2024-5-21 15:29

EzraMiller 發表於 2024-5-21 14:25
一定有人會話日本牌子唔係日本制,咁我不如轉買韓仔啦

明白,好似Nikon 無反相機,全線都不會係MIJ,不過有少許鏡頭仍然都係MIJ😅

LeoChin@FB 發表於 2024-5-21 15:50

heven 發表於 2024-5-21 15:25
師兄,明白,收到,咁可以慳返皮幾嘢🤣

用電視解咗碼,輸出去呢部機,哈

cwdicky 發表於 2024-5-21 21:53

Miniled 好定qd oled 好?
頁: 1 2 [3] 4 5
查看完整版本: ✨港行獨家首試 : 🔥 Sony BRAVIA 9 4K Mini LED電視!2024日系...

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。