Ed.YEUNG 發表於 2024-6-29 16:51

一日宅揀睇舊片

~~~今日主題~~~
“福叔嘅銀幕政治事業旅途”

Ed.YEUNG 發表於 2024-7-1 14:57

一日宅揀睇舊片

。。。琴晚主題。。。
“要破案,唔駛用槍,祇需踩盡油!

Ed.YEUNG 發表於 2024-7-7 15:16

琴晚就通過三個義大利籍導演視覺,與“泥路”叔。。。

。。。帶我地了解“美國飛仔進化史”。

Ed.YEUNG 發表於 2024-7-7 17:27

今日就讓 威哥 帶我探索。。。

。。。身為 保護者,偵探,與 殺手 嘅“專業難處”。

Ed.YEUNG 發表於 2024-7-7 17:28

--Del--

r32 發表於 2024-7-11 01:00

有屋企人關係,做唔到廳長,碟多到唔係數幾多隻,係用體積計,但又無得盡情玩,人間慘情。

Ed.YEUNG 發表於 2024-7-11 12:35

屋企若有細路仔, 你或者可以喺你嘅密集碟片之中掘出兩三部合細路仔年齡嘅, 一齊回顧. 與此同時, 仲可以發掘你嘅碟集之中, 有邊一些碟因長時無玩而氧化, 再做淘汰.

我近期就喺200幾部片中, 淘汰十幾張碟.

Ep-71 發表於 2024-7-11 17:47

r32 發表於 2024-7-11 01:00
有屋企人關係,做唔到廳長,碟多到唔係數幾多隻,係用體積計,但又無得盡情玩,人間慘情。 ...

一走有辨法...大有大玩....細又有细沅

fb见过有60尺都一樣玩到5.2.2 {:6_188:}

飞发佬80尺就更加吾洗講....鬼佬 AVF討論區睇完..都炭為觀止{:6_185:}

Ed.YEUNG 發表於 2024-7-14 14:22

上星期,經過威哥嘅演繹,
讓我見到唔同行業嘅挑戰與前景。。。

。。。哩個禮拜就由兩個導演,一個黑鬼,幾個鬼佬向我訴說。。。
“飛仔嘅悲哀”

Ed.YEUNG 發表於 2024-8-11 16:23

一日宅揀睇舊片

倒數四日至“羅穆勒斯號”嘅來臨!
頁: 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18
查看完整版本: 退燒?植物人?是雨是淚?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。