RoyChan@FB 發表於 2024-2-9 22:59

NOVOICE 發表於 2024-2-9 22:48
根據 SONY 的假期通告: 14-2-2024 應該可以接受下列的網上查詢 -

https://www.sony.com.hk/service/repa ...

師兄thank you so much

Hermasleung 發表於 2024-2-10 10:44

RoyChan@FB 發表於 2024-2-9 20:56
我覺得17號上黎睇左先,之後再安排,首先點都要報價先,同埋要睇下幾$,要考慮 ...

Sony 連有控都唔肯換panel,仆佳到咁,佢卸膊就最叻!垃圾

littlefat69 發表於 2024-2-10 12:25

Hermasleung 發表於 2024-2-10 10:44
Sony 連有控都唔肯換panel,仆佳到咁,佢卸膊就最叻!垃圾

照道理應該唔會㗎喎, 爭在應該個panel價錢好貴🥲

RoyChan@FB 發表於 2024-2-10 12:46

littlefat69 發表於 2024-2-10 12:25
照道理應該唔會㗎喎, 爭在應該個panel價錢好貴🥲

師兄,你上次維修咩野,駛吾駛比錢,同埋維修左幾耐

littlefat69 發表於 2024-2-10 13:53

RoyChan@FB 發表於 2024-2-10 12:46
師兄,你上次維修咩野,駛吾駛比錢,同埋維修左幾耐

我sony電視維修過兩次, 兩次都係panel有問題但唔係人為, 佢哋免費同我更換, 仲會借埋電視畀我! 我電視機係用掛牆架嘅, 佢都冇另外再收我費用, 不過當然識做畀返少少貼士個師傅當飲茶😉

RoyChan@FB 發表於 2024-2-10 13:57

littlefat69 發表於 2024-2-10 13:53
我sony電視維修過兩次, 兩次都係panel有問題但唔係人為, 佢哋免費同我更換, 仲會借埋電視畀我! 我電 ...

維修左幾耐,衹換panel?吾係換新機嗎,師傅上門點樣check架🙏

littlefat69 發表於 2024-2-10 13:58

RoyChan@FB 發表於 2024-2-10 13:57
維修左幾耐,衹換panel?吾係換新機嗎,師傅上門點樣check架🙏

唔好意思記錯咗其實係三次, 頭一次32吋佢帶埋panel上嚟即刻整, 跟住40吋同 48吋 就上嚟檢查之後帶走, 我冇記錯過咗七日就算有問題都唔會換過部全新嘅畀你, 我就係收走部機兩次大概一星期就維修好, 因為唔係人為所以冇收我錢🤝🏻

RoyChan@FB 發表於 2024-2-10 14:09

littlefat69 發表於 2024-2-10 13:58
唔好意思記錯咗其實係三次, 頭一次32吋佢帶埋panel上嚟即刻整, 跟住40吋同 48吋 就上嚟檢查之後帶走,...

謝謝解答

patrickcw 發表於 2024-2-10 14:36

上次部機有死線換panel聽個運輸講人為換平新機幾舊水又要等維修買過部好過!

littlefat69 發表於 2024-2-10 17:37

patrickcw 發表於 2024-2-10 14:36
上次部機有死線換panel聽個運輸講人為換平新機幾舊水又要等維修買過部好過! ...

冇計 電視個panel最貴, 佢有問題差唔多等於成部機價錢!
洗衣機嗰啲都係啦, 過咗保養電子版壞咗換塊電子版要成二千幾蚊, 差唔多等於買個部🥲
頁: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15
查看完整版本: A95l出左事

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。