iversonhui 發表於 2024-2-9 13:31

littlefat69 發表於 2024-2-9 12:36
咁我又真係唔知部機嘅聲音會點樣,但係佢專業用嚟聽歌應該唔會差得去邊掛🤔
只能夠講如果佢係sony我一定 ...

如果係好野,又好買得,點會益你買機送給你。
商家唔會做蝕本生意

littlefat69 發表於 2024-2-9 14:48

iversonhui 發表於 2024-2-9 13:31
如果係好野,又好買得,點會益你買機送給你。
商家唔會做蝕本生意

但吹水都唔好吹得咁誇張, 9800蚊結果二千蚊都冇人要🥲

快活人 發表於 2024-2-11 17:35

勁人師兄,Magnetar UPD900試咗NA S未?

avsuperman 發表於 2024-2-11 18:06

yuppi 發表於 2024-2-9 10:17
乜嘢叫冇理由?
你自己問心會唔會用二千蚊買部咁嘅嘢?
分分鐘仲衰聲過啲blu-ray機 ...

天龍送部CD機又未去到咁差,聯興C傅話部機鞟盤靚,解碼一般,如當纯轄盤都OK,咁可以駁落靚解碼,我打算用係ROSE150,但係自己得20張CD,又好似無乜用,玩串流,睇下有無人要

kingyan 發表於 2024-2-12 02:03

快活人 發表於 2024-2-11 17:35
勁人師兄,Magnetar UPD900試咗NA S未?

運作異常舒暢

keith688 發表於 2024-2-12 04:28

勁人兄 真係冇買錯.

kingyan 發表於 2024-2-12 19:31

keith688 發表於 2024-2-12 04:28
勁人兄 真係冇買錯.

我玩左佢幾日, 部機真係好出色, 音效出奇的好, 衝擊力非常精彩, 真係交足功課

keith688 發表於 2024-2-12 20:19

kingyan 發表於 2024-2-12 19:31
我玩左佢幾日, 部機真係好出色, 音效出奇的好, 衝擊力非常精彩, 真係交足功課 ...

非常認同.我買咗之後我朋友上嚟睇過都買咗一部。

littlefat69 發表於 2024-2-12 20:34

keith688 發表於 2024-2-12 20:19
非常認同.我買咗之後我朋友上嚟睇過都買咗一部。

真係咁正?😍😍😍

20120820 發表於 2024-2-12 21:49

littlefat69 發表於 2024-2-12 20:34
真係咁正?😍😍😍

過路

你有時候去p&o度睇下

我就睇完即埸ab細路800

結果係有錢的話就不用諗800

攻頂係冇買錯
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19
查看完整版本: 呢期大熱 Magnetar UPD900

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。