kingyan 發表於 2024-2-9 22:27

LeoChin@FB 發表於 2024-2-9 22:14
啱啱都試緊尾段,四粒質、同四方架、真係有分別

一定有分別, 唔同物料有唔同效果

GaRyShum@G 發表於 2024-2-9 23:41

係,由其是第一下踩鼓就已經有分別,我之前係明顯哽耳

littlefat69 發表於 2024-2-10 19:11

GaRyShum@G 發表於 2024-2-9 23:41
係,由其是第一下踩鼓就已經有分別,我之前係明顯哽耳

師兄係睇串流定影碟呢?

GaRyShum@G 發表於 2024-2-10 19:54

littlefat69 發表於 2024-2-10 19:11
師兄係睇串流定影碟呢?

依家通常係特別鐘意嗰套都係睇碟先

littlefat69 發表於 2024-2-10 22:45

GaRyShum@G 發表於 2024-2-10 19:54
依家通常係特別鐘意嗰套都係睇碟先

我就係奇怪我串流睇啲聲音麻麻地, 聽唔到你哋講嘅效果, 師兄果然真係睇影碟👍🏻

Ep-71 發表於 2024-2-11 13:00

littlefat69 發表於 2024-2-10 22:45
我就係奇怪我串流睇啲聲音麻麻地, 聽唔到你哋講嘅效果, 師兄果然真係睇影碟👍🏻 ...

我木耳,聽吾出分別!{:6_122:} {:6_149:}

littlefat69 發表於 2024-2-11 13:29

Ep-71 發表於 2024-2-11 13:00
我木耳,聽吾出分別!

影碟真係好過串流好多🤝🏻

Ep-71 發表於 2024-2-11 14:37

littlefat69 發表於 2024-2-11 13:29
影碟真係好過串流好多🤝🏻

M B數吾同分別當然大啦!

但係如果M B數相同{:6_121:}

cheungyunwai 發表於 2024-2-11 18:42

你嗰度夠晒位玩Avm {:1_328:}

LeoChin@FB 發表於 2024-2-11 19:58

cheungyunwai 發表於 2024-2-11 18:42
你嗰度夠晒位玩Avm

7x11咋,又冇鋪線,更加冇錢,玩乜吖!
恭喜發財
頁: 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 [96] 97 98 99 100 101 102 103 104 105
查看完整版本: M&K 水貨集中討論

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。