RoyIp@FB 發表於 2024-8-3 05:41

kingyan 發表於 2024-8-2 22:35
嘩呢隻又係性價比超高, 耐何現對我來講實在太大隻

其實真係幾大下成部洗衣機咁大!唔係普通屋企放得到!
比著我抬舊咁既野返屋企一定比人永久吊消牌照!🤣🤣🤣

kingyan 發表於 2024-8-3 17:07

RoyIp@FB 發表於 2024-8-3 05:41
其實真係幾大下成部洗衣機咁大!唔係普通屋企放得到!
比著我抬舊咁既野返屋企一定比人永久吊消牌照!🤣 ...

所以我還在研究中, 挑戰極限

RoyIp@FB 發表於 2024-8-4 20:18

咁你如果讓返部V15+出嚟,最緊要第一時間單聲我聽,即時安排上門自取,仲可以幫你拆機🤣🤣🤣🤣

raycad 發表於 2024-8-5 17:39

今日去帶左隻回家,呢度的確好毒,但實在太開心,煲佢幾日先至做mutli eq

raycad 發表於 2024-8-5 18:23

唔好諗喇 相差真係好遠, push pull 堅好多👍

astrid1211 發表於 2024-8-5 22:06

諗緊下面放唔放黑麻好. 依家用緊隔音墊{:6_126:}

kingyan 發表於 2024-8-6 10:47

諗緊下面放唔放黑麻好. 依家用緊隔音墊

隔音墊會扺消左好多力量, 不建議用

Ep-71 發表於 2024-8-6 15:20

諗緊下面放唔放黑麻好. 依家用緊隔音墊

建議可以用黑麻承....下面放隔音墊....就一舉二得 (我以前系咁..可減少對楼下影嚮又低频線條清晰左)...{:6_142:}

cakecake 發表於 2024-8-6 16:27

我係黑麻石加4角打孖貼家品店買既圓形EVA膠貼($15蚊樓下), 炸到冧樓樓下表示無乜震

cheungyunwai 發表於 2024-8-6 17:02

Ep-71 發表於 2024-8-6 15:20
建議可以用黑麻承....下面放隔音墊....就一舉二得 (我以前系咁..可減少對楼下影嚮又低频線條清晰左)... ...

一樣,效果明顯
頁: 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 [168] 169 170 171 172 173 174 175 176
查看完整版本: M&K 水貨集中討論

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。