cheungyunwai 發表於 2023-11-2 19:41

部機最多厚幾寸😅

Yoshiki2008 發表於 2023-11-2 19:46

GaRyShum@G 發表於 2023-11-2 19:33
我都見到,佢寫話過唔到海關
可以試下偷偷地擺部8500入A1H個箱到{:1_333:}

GaRyShum@G 發表於 2023-11-2 19:50

Yoshiki2008 發表於 2023-11-2 19:46
可以試下偷偷地擺部8500入A1H個箱到

應該唔得,cake師兄嗰部8500唔係黑色架{:6_146:}

Foreverwest 發表於 2023-11-2 21:10

😓咁慘?!

AskaLung@FB 發表於 2023-11-2 21:13

GaRyShum@G 發表於 2023-11-2 19:50
應該唔得,cake師兄嗰部8500唔係黑色架

唉,總之知道過唔到老虎乸過關就買返金色啦

cakecake 發表於 2023-11-2 21:18

已通天了,好慘。。。
有無好心師兄?

GaRyShum@G 發表於 2023-11-2 21:39

已通天了,好慘。。。
有無好心師兄?

會唔會試吓,帶cake嫂去行一行廣東道買個包包氹吓佢,可能部A1H可以留低呢{:6_136:}

avsuperman 發表於 2023-11-2 21:53

已通天了,好慘。。。
有無好心師兄?

真惨,一開箱無左成千,最大劑係海關擴大搜捕範圍,日後入境唔容易,相反我同海關講每月準時交關税,绝不影響家庭開支,否則每月租工廈(成部3800)真係唔敢諗,海關已知A1H已到,仲準備玩多對喇叭仔。

avsuperman 發表於 2023-11-2 21:57

起初以為C兄講笑,見post後先知C兄決心出貨,玩機係開心,唔好影響家庭關係,希望C兄早日解決問題

cheungyunwai 發表於 2023-11-2 22:02

見師兄之前隻十仔已經過唔到海關出事🥶🥶,支持帶海關買包包😎
頁: 1 2 [3] 4 5
查看完整版本: 我都襯熱鬧

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。