Ep-71 發表於 2023-10-3 13:09

MDLP 發表於 2023-9-30 20:01
咁就要換個一比一全身神奇女俠

{:6_157:} {:6_157:} {:6_157:} ...

有位我都想買{:6_157:}

wayne0503 發表於 2023-10-3 13:20

Ep-71 發表於 2023-10-3 12:52
買唔起法国妹&storm 先至咁講

Muse原來冇咪冇遙控架😅

Ep-71 發表於 2023-10-3 13:40

wayne0503 發表於 2023-10-3 13:20
Muse原來冇咪冇遙控架😅

有咪..同avm60一樣...不過 avform 叫人另外租支專業咪話好好多禾...扦

wayne0503 發表於 2023-10-3 13:50

Ep-71 發表於 2023-10-3 13:40
有咪..同avm60一樣...不過 avform 叫人另外租支專業咪話好好多禾...扦

係唔係都係美國牌子 大陸生產?

Ep-71 發表於 2023-10-3 14:00

wayne0503 發表於 2023-10-3 13:50
係唔係都係美國牌子 大陸生產?

吾系~!!!系就好囉...

吾诜下下等2~3個月系加拿大/美國寄過尼咁耐....{:6_176:}

wayne0503 發表於 2023-10-3 14:21

Ep-71 發表於 2023-10-3 14:00
吾系~!!!系就好囉...

哈哈😂見識少 因為我見聖歌都係越南製😅

Ep-71 發表於 2023-10-3 14:43

wayne0503 發表於 2023-10-3 14:21
哈哈😂見識少 因為我見聖歌都係越南製😅

當時疫情時Go直接落單...一村人前前後後.total 10幾部左右...

當時全世界都停連廠都偷停.....比$交貨分左幾次...都幾曲節下....{:6_168:}

比左$最重要系有貨交 .(擔心左幾個月先派到貨)..佢點尼吾埋

wayne0503 發表於 2023-10-3 16:21

Ep-71 發表於 2023-10-3 14:43
當時疫情時Go直接落單...一村人前前後後.total 10幾部左右...

當時全世界都停.....交貨分左幾次...都 ...

咁即係團購價喎!不過啲鬼佬話呢部機聽歌睇演唱會就ok 睇戲麻麻哋

Ep-71 發表於 2023-10-3 17:22

wayne0503 發表於 2023-10-3 16:21
咁即係團購價喎!不過啲鬼佬話呢部機聽歌睇演唱會就ok 睇戲麻麻哋

我糸睇演唱會行先....所以音楽感好重要 (之前 用 過 cary 12SP 一直懷念)

睇戲系點我都吾sure...(單睇 JW3 / 13hrs ...打打殺殺戲之前avm60 可以講系(應D) 同( 近D) (力感大...D) )

( 換後睇戲最大分別系...在睇一套文藝韓國片 只有5.1 時 每個聲道 细節及音埸深道...配楽氣氛..etc 系之前 avm60/70都冇....)

聽上海一個神人(因為佢有嚴重選擇困难症...所以一次比左幾十萬買曬幾部前級返尼試...試完留返一部...其他8~9折放返出尼)...佢話睇演唱會就大鹰或者muse..

睇戲就簡其他...

MDLP 發表於 2023-10-3 17:40

Ep-71 發表於 2023-10-3 17:22
我糸睇演唱會行先....所以音楽感好重要 (之前 用 過 cary 12SP 一直懷念)

睇戲系點我都吾sure...(單睇...

我都係演唱會先行
所以一定係喇叭先决再到後級
好同意cary聽演唱會真係有一手
Muse未聽過
但係法國妹播演唱會
尤其是夾埋大會指定牌子喇叭真係唔識講
頁: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14
查看完整版本: 又一風暴來襲!

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。