小瑟 發表於 2023-9-23 17:04

尋樂遊之 KEF BladeOne Meta x Luxman M-10X 工作坊(會後討論) #10精華

尋樂遊之 KEF BladeOne Meta x Luxman M-10X 工作坊 (會後討論)

今日大家玩得開唔開心?? 希望大家可以係度分享返今日活動既感受啦!!!

Einstein 發表於 2023-9-23 23:06

Very Very NICE!!!{:6_149:} {:6_134:}

kiman886 發表於 2023-9-24 00:44

最尾聽到玉置浩二真係超正!同埋想問上輝煌搵東哥試機如何預約呢?

小瑟 發表於 2023-9-24 09:27

kiman886 發表於 2023-9-24 00:44
最尾聽到玉置浩二真係超正!同埋想問上輝煌搵東哥試機如何預約呢?

東哥既鋪頭係呢度~{:1_345:} 記得話76版友來試KEF既產品, 咁佢就可以比小禮物你架勒!!!{:1_338:}

輝煌影音
地址: 旺角西洋菜南街51號友誠商業中心11樓
營業時間:11:30
電話: 2137 5637

pac 發表於 2023-9-24 11:48

小瑟 發表於 2023-9-24 09:27
東哥既鋪頭係呢度~ 記得話76版友來試KEF既產品, 咁佢就可以比小禮物你架勒!!!

輝煌 ...

其實blade 我係第一次聽嘅,之前係聽blade two
感覺對喇叭好靚,好想執佢返屋企,無奈荷包乾水症{:1_338:}

神武光輝 發表於 2023-9-24 12:45

呢次坐中間位,完全感受到音牆大小,隻書架都可以應付到咁大空間,blade更加可以翻天覆地來形容,相對幾佰萬個D喇叭,價錢更親民,喇叭顏色可以自訂就更引吸引,當然Luxman器材功不可沒,同埋老闆東哥精選歌曲發揮到喇叭特點,試音室夠靜,好過音響展嘈嘈閉!

issachar 發表於 2023-10-6 14:04

買唔起...... 住..... 唯有聽下啦.... 哈哈

每次睇東哥做 show 都係咁 enjoyable 嫁... Good show {:6_177:}

連路人甲乙呢 D 咁偏既歌都搵埋出黎, 好野!!

Foreverwest 發表於 2023-10-7 13:02

可惜去唔到…幾時有片睇?{:1_332:}

小瑟 發表於 2023-10-7 21:54

Foreverwest 發表於 2023-10-7 13:02
可惜去唔到…幾時有片睇?

希望下星期可以有片出啦!!!

小瑟 發表於 2023-10-14 10:41

尋晚出左片, 大家睇返當日活動的精華未!?? {:6_139:}
https://youtu.be/itcQKgoRaJA
頁: [1] 2
查看完整版本: 尋樂遊之 KEF BladeOne Meta x Luxman M-10X 工作坊(會後討論) #10精華

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。