Edoli 發表於 2023-8-29 15:13

ChikitIp@G 發表於 2023-8-29 12:43
你意思即係去百X匯睇?呢D大舖,會平D咩?

問左和X/百X匯無貨,應該唔會返貨,要買就好入,細店問清楚是否有貨,其如個幾間大,可能自己有倉仲有小量貨尾。
蘇州過後冇艇搭,唔係就要睇第二個牌子或型號。

kulakid 發表於 2023-8-29 16:04

A95K 13XXX有貨都幾個月前既事了吧,嗰排我買電視四處做功課時普遍都有貨,撈底買既都買晒依家應該難搵了吧

LeoChin@FB 發表於 2023-8-29 16:05

都好貴喎

LeoChin@FB 發表於 2023-8-29 16:13

LeoChin@FB 發表於 2023-8-29 16:05
都好貴喎

咁嘅價錢,買L,啲贈品慢慢賣,仲有化算

LeoChin@FB 發表於 2023-8-29 16:29

A95L, $30990, 仲化算

小瑟 發表於 2023-8-29 17:37

A95K同 A80L雖然 80L係新款, 不過 95系係用QD-OLED, 色域係廣D, 不過就咁睇真係好難分到分別的, 尤其係百記AVLIFE果D PLAY DEMO......

ChikitIp@G 發表於 2023-8-29 18:30

小瑟 發表於 2023-8-29 17:37
A95K同 A80L雖然 80L係新款, 不過 95系係用QD-OLED, 色域係廣D, 不過就咁睇真係好難分到分別的, 尤其係百記 ...

如果呢2部,你係咪都係推介A95K?

ChikitIp@G 發表於 2023-8-29 18:31

LeoChin@FB 發表於 2023-8-29 16:29

第一次升上OLED,唔夠買太貴,
同埋3萬幾真係太多,
想萬幾左右試下先,始終都第一次用OLED
都驚自己會唔會用到好快燒印🫠🫠🫠

MAEDA 發表於 2023-8-29 18:34

ChikitIp@G 發表於 2023-8-29 18:30
如果呢2部,你係咪都係推介A95K?

你去試咗A95k 未?
我覺得佢黑位唔夠黑,a90j明顯靚過A95k {:8_384:}

MAEDA 發表於 2023-8-29 18:36

講得啱{:8_384:}
頁: 1 2 3 4 [5] 6 7 8
查看完整版本: 買邊部電視好?A95K/A80L

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。