AskaLung@FB 發表於 2023-8-25 12:26

唔想咁貴,但係又想買返啲有質素嘅牌子FIBBR,應該都係最好選擇,依兩條前兩個星期買,一條2.1米條10米加埋都係$1200左右,都抵玩

sanlamsan 發表於 2023-8-25 12:36

AskaLung@FB 發表於 2023-8-25 12:26
唔想咁貴,但係又想買返啲有質素嘅牌子FIBBR,應該都係最好選擇,依兩條前兩個星期買,一條2.1米條10米加埋都 ...

依家上圖,個網站真係會令到圖片劣化,師兄啲圖變到起格{:1_336:}

LeoChin@FB 發表於 2023-8-25 12:39

依家上圖,個網站真係會令到圖片劣化,師兄啲圖變到起格

好似係補完鑊之後先係咁,舊年好似好好多咖

GaRyShum@G 發表於 2023-8-25 12:46

LeoChin@FB 發表於 2023-8-25 12:09
夠喇
用緊carbon, 點會去諗怪獸咖
純碳生態圈,幾好吖

係夠玩嘅,只係心思思想試吓啫{:6_136:}

GaRyShum@G 發表於 2023-8-25 12:47

唔想咁貴,但係又想買返啲有質素嘅牌子FIBBR,應該都係最好選擇,依兩條前兩個星期買,一條2.1米條10米加埋都 ...

呢個牌子都有留意過(我cat線都係用呢個牌子),但佢光纖為主比例較多

AskaLung@FB 發表於 2023-8-25 12:59

依家上圖,個網站真係會令到圖片劣化,師兄啲圖變到起格

其實之前已經搵朋友向大王投訴過,不過可能係咪搞唔掂,所以暫時都仲係咁樣🥲

sanlamsan 發表於 2023-8-25 13:03

AskaLung@FB 發表於 2023-8-25 12:59
其實之前已經搵朋友向大王投訴過,不過可能係咪搞唔掂,所以暫時都仲係咁樣🥲 ...

昨天我都上咗兩幅圖,其中一幅直頭睇唔到啲細字,所以再上多一幅放大{:1_336:}

LeoChin@FB 發表於 2023-8-25 13:13

GaRyShum@G 發表於 2023-8-25 12:47
呢個牌子都有留意過(我cat線都係用呢個牌子),但佢光纖為主比例較多

光味光囉(我至鍾意),有咩問題!?

AskaLung@FB 發表於 2023-8-25 13:18

係佢
佢係光錢比較多,銅線比較少選擇,不過我用投影機冇辦法一定用光纖😅

GaRyShum@G 發表於 2023-8-25 13:19

LeoChin@FB 發表於 2023-8-25 13:13
光味光囉(我至鍾意),有咩問題!?

我沒問題呀{:6_136:}只不過成日都搞唔清楚hdmi長啲(3米以上)用光纖線會好啲{:6_136:}
頁: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12
查看完整版本: 討論HDMI線

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。