mopitfat 發表於 2023-8-15 10:53

jbl bar 1300唔使1皮?

https://www.elechid.com/products/jbl-bar-1300?gclid=Cj0KCQjwoeemBhCfARIsADR2QCtdT2UPnaGD9TCybNCIE3zlr-gxn9lSFgjbYR11661VwmS1TPsLkFoaAjdEEALw_wcB

通山跑 發表於 2023-8-15 11:01

早買嘅我只能夠講: 好抵

LeoChin@FB 發表於 2023-8-15 11:50

值搏

Greathpto8 發表於 2023-8-15 11:59

信唔過充電後置

LeoChin@FB 發表於 2023-8-15 12:20

Greathpto8 發表於 2023-8-15 11:59
信唔過充電後置

呢樣反而問題不大,大不了換咗裏面粒電芯之嘛,套嘢一皮都唔使,係抵玩嘅

Greathpto8 發表於 2023-8-15 13:18

LeoChin@FB 發表於 2023-8-15 12:20
呢樣反而問題不大,大不了換咗裏面粒電芯之嘛,套嘢一皮都唔使,係抵玩嘅 ...

所以我先揀三叔990B

reddog 發表於 2023-8-15 14:06

呢樣反而問題不大,大不了換咗裏面粒電芯之嘛,套嘢一皮都唔使,係抵玩嘅 ...

我已經睇定水貨自己如何換電,不過仲未見到如何拆, 淘寶亦未搵到零件
只知係3.635V 6600mAh

https://youtu.be/Cm4PSFYHHmI?t=819

只搵到5.1換電教學
https://youtu.be/WPRoLisTRxA

LeoChin@FB 發表於 2023-8-15 14:26

我已經睇定水貨自己如何換電,不過仲未見到如何拆, 淘寶亦未搵到零件

如果有問題出現,香港啲‘電’界人士,應該好有性趣幫手,啲問題變成冇問題,反而軟件方面、驚版本唔同先係大問題

LeoChin@FB 發表於 2023-8-15 16:34

睇咗第一段片,已經夠料 mod 佢喇

reddog 發表於 2023-8-15 16:52

LeoChin@FB 發表於 2023-8-15 14:26
如果有問題出現,香港啲‘電’界人士,應該好有性趣幫手,啲問題變成冇問題,反而軟件方面、驚版本唔同先 ...

電’界人士即是何人何店鋪?
頁: [1] 2
查看完整版本: jbl bar 1300唔使1皮?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。