LeoChin@FB 發表於 2023-6-27 09:50

ArtK@G 發表於 2023-6-26 22:52
A9 本身包圍感好強,加上換咗唔同線材有不同個性,多野玩好多,呢四隻黑科技啦叭仔夾啱線可以好好声! ...

造咗幾條呢啲俾四支棍咋
呢四條,尺寸問題,冇得郁喇

littlefat69 發表於 2023-6-27 10:26

ArtK@G 發表於 2023-6-26 21:11
SW5用到!

請問呢條線喺邊度買???
竟然連sw5都用到👍🏻👍🏻👍🏻

littlefat69 發表於 2023-6-27 10:28

ArtK@G 發表於 2023-6-26 22:25
我就買咗個LPS直入主機,声音層次出好多,如果用線始終係要面對DC火牛on/off燥底!
SW5暫時未試,初頭急住 ...

師兄請問用咗邊隻LPS呢?
買嗰時要唔要留意電壓呢???

LeoChin@FB 發表於 2023-6-27 10:30

littlefat69 發表於 2023-6-27 10:26
請問呢條線喺邊度買???
竟然連sw5都用到👍🏻👍🏻👍🏻

古河DIY缐囉

SW5嘅插座位,幾乎任何8字插都插得入咖喎!

littlefat69 發表於 2023-6-27 10:32

ArtK@G 發表於 2023-6-26 20:53
比LPS電源只其中一種方法,你可以淨係換條主機電源線玩住先。

師兄可唔可以分享多少少LPS呢?
因為我真係對呢樣嘢完全冇認識🙏🏻

littlefat69 發表於 2023-6-27 10:35

LeoChin@FB 發表於 2023-6-27 10:30
古河DIY缐囉

SW5嘅插座位,幾乎任何8字插都插得入咖喎!

呢款頭入唔到呀🥲

Greathpto8 發表於 2023-6-27 10:36

LeoChin@FB 發表於 2023-6-19 14:53
樓主,請參考

咁勁!! 自已換頭{:12_728:}

LeoChin@FB 發表於 2023-6-27 10:37

littlefat69 發表於 2023-6-27 10:35
呢款頭入唔到呀🥲

大陸古河?

LeoChin@FB 發表於 2023-6-27 10:41

Greathpto8 發表於 2023-6-27 10:36
咁勁!! 自已換頭

迫上梁山啫,勁乜鬼吖!

如果好似你部機、用 IEC,我一定唔DIY喇,好嘥時間咖!

littlefat69 發表於 2023-6-27 10:43

LeoChin@FB 發表於 2023-6-27 10:37
大陸古河?

呢隻頭入唔到呀😭
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10
查看完整版本: 想問下這款電源線可以嗎???

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。