qq1122yq 發表於 2023-7-5 12:22

littlefat69 發表於 2023-7-5 10:43
我擺一隻都好傷腦筋, 真係好佩服你🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️ ...

冇辦法,個腦淨係識得諗呢啲!{:1_331:}

Ep-71 發表於 2023-7-5 12:25

qq1122yq 發表於 2023-7-5 12:19
我都係等咗十年先至正式玩atmos, 少少改動喇叭當新鮮事,隨時畀人笑! ...

其實毛与5毛.....分別真系咁大咩???我又吾系咁覺 4 同6差別更吾算多...當然可能因為我知覺失調

....反而依家孝慮緊轉造 FH...按以前玩 Y仔經驗....

qq1122yq 發表於 2023-7-5 12:28

Ep-71 發表於 2023-7-5 12:25
其實毛与5毛.....分別真系咁大咩???我又吾系咁覺 4 同6差別更吾算多...當然可能因為我知覺失調

... ...

我都未試過我都唔知,只係隨波逐慢流。。。咁解{:6_126:}

Ep-71 發表於 2023-7-5 12:31

qq1122yq 發表於 2023-7-5 12:21
真係唔會信囉,你以前d名器用嚟儲嘰!

冇啦~!! 以前都不是什么...汁二手...

现在人老左...

乜山歸來不看乜...

反璞归真....左好耐....賣q曬冇咬唉~!!!

真系玩大6野...

marco 發表於 2023-7-5 12:34

qq1122yq 發表於 2023-7-5 12:28
我都未試過我都唔知,只係隨波逐慢流。。。咁解

堅又好流又好,最緊要自己happy{:6_144:} {:6_143:} 調試成點先{:6_138:}

qq1122yq 發表於 2023-7-5 12:35

marco 發表於 2023-7-5 12:34
堅又好流又好,最緊要自己happy調試成點先

未set呀,今個週末先 {:1_338:}

qq1122yq 發表於 2023-7-5 12:37

Ep-71 發表於 2023-7-5 12:31
冇啦~!! 以前都不是什么...汁二手...

我都可能玩埋依次,十年後都失聰了{:6_137:}

Ep-71 發表於 2023-7-5 12:46

qq1122yq 發表於 2023-7-5 12:37
我都可能玩埋依次,十年後都失聰了

你見我地斑馬交人全部都冇新帖就G....全部玩大6野ed....鄉下仔點敢貼上尼比人笑{:6_147:} {:6_147:} {:6_147:}

qq1122yq 發表於 2023-7-5 12:53

Ep-71 發表於 2023-7-5 12:46
你見我地斑馬交人全部都冇新帖就G....全部玩大6野ed....鄉下仔點敢貼上尼比人笑   ...

回憶十幾年前過馬交家訪,當時都想拜訪一下你{:1_344:}

qq1122yq 發表於 2023-7-5 12:59

你哋馬交班兄弟玩曬啲靚嘢坐定定咁解啫, 始終牽一髮動全身!{:1_347:}
頁: 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15
查看完整版本: 入多兩對Dali Ikon,準備天花動土

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。