littlefat69 發表於 2023-6-4 20:37

20120820 發表於 2023-6-4 18:12
給參考

https://www.audionet.com.tw/thread-13472-1-1.html

請問師兄LAN iSilencer 對睇戲有冇幫助呢???

TWKStefan@G 發表於 2023-6-4 23:35

iFi LAN iSilencer我都有喎!
依家用緊係部UDP800幾有效果啊👍

20120820師兄多謝你補充咗
FURUTECH LAN-8 NCF CAT 8 LAN
CABLE資料,另外個三條LAN線
我之前都曾經擁有啊,
應該同NA5,Starlight 8 ,
Vodka比較先公平喎😍

20120820 發表於 2023-6-5 00:44

littlefat69 發表於 2023-6-4 20:37
請問師兄LAN iSilencer 對睇戲有冇幫助呢???

這產品一出同事就whatsapp我話買左來玩

說看看效果如何再討論

經多曰試玩全面有提升說己再入多個來玩

説2個串聨己ko他友人的RLI-1GB-Triple c(單一)
(估計2個RLI-1GB-Triple c串聨又勝回但冇2個RLI-1GB可試)

多曰測試结果在output和input每邊2個串聨聲畫都最好

終於可以親身去試果然有料到怪不得都讃不绝囗

一定有幫助

20120820 發表於 2023-6-5 00:55

TWKStefan@G 發表於 2023-6-4 23:35
iFi LAN iSilencer我都有喎!
依家用緊係部UDP800幾有效果啊👍

NA5,Starlight 8,Vodka三條1m都過2k

而LAN-8 NCF 1.2m都不到2k所以對手不是它們三條

之前和同事討論過很多lan cable

呢三條NA5,Starlight 8,Vodka(當中2條都有人用)

但他會(推介)買他友人用的

https://review.u-audio.com.tw/reviewdetail.asp?reviewid=1884

koo9726 發表於 2023-6-5 06:28

一直都思想用Player點解要玩理LAN線,現在明白了🙏

littlefat69 發表於 2023-6-5 08:41

說看看效果如何再討論

即係一買一定要買兩個???
請問下本入屋嗰條訊號線插router嗰條要唔要用呢???

littlefat69 發表於 2023-6-5 08:45

說看看效果如何再討論

但其實我係用緊sonyHT-A9, 另外如果買係用嚟駁apple TV, 請問有冇作用呢???

littlefat69 發表於 2023-6-5 09:41

說看看效果如何再討論

我其實唔係好太清楚要買幾多個???
請問是否modem去router安裝一個就可以呢???
或是router去apple tv要再安裝多一個呢???

littlefat69 發表於 2023-6-5 11:05

說看看效果如何再討論

師兄即是要買四個?🤔

Ep-71 發表於 2023-6-5 16:07

為左睇 utube 同 netflex 好聲D....我返尼第二曰就即改LPS供電1k,sommer cat7 LAN線 200左右,HDMI 就二手執左条 prue3 900左右,再加多部Mardv...真系.妹仔大過主人公!{:6_125:} {:6_147:} {:1_255:}
頁: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12
查看完整版本: 個人首次達成線材貴過主機的壯舉~APPLE TV 4K 2022之妹仔大過主人婆!

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。