LeoChin@FB 發表於 2023-5-16 18:42

yuppi 發表於 2023-5-16 14:53
Support 8K 都 check 吾到佢係咪點對點出8k
我就寧願信咗佢就算吾使煩😅

好似有啲流囉

AskaLung@FB 發表於 2023-5-16 19:06

peter99 發表於 2023-5-16 17:47
最後電郵左情況去三叔。下午打電話嚟。佢用遠端搖控功能。搞左半個鐘!reset 過部機。終於出到 4320p 啦。 ...

其實8k youtube片有咩特別野睇?

LeoChin@FB 發表於 2023-5-16 19:21

peter99 發表於 2023-5-16 17:47
最後電郵左情況去三叔。下午打電話嚟。佢用遠端搖控功能。搞左半個鐘!reset 過部機。終於出到 4320p 啦。 ...

即係有機會、亂撳個遙控,會閹咗個 八崎喎!

樓主,趁住仲係保養期,盡量試多啲唔同嘅嘢,踢哂啲問題出嚟喇!

avsuperman 發表於 2023-5-16 20:20

AskaLung@FB 發表於 2023-5-16 19:06
其實8k youtube片有咩特別野睇?

Youtube8K睇風景,動物,食物多,有d電影預告,玩8K就好似以前DvD升頻咁,任何訊號可以升上8K,有人锺意有人覺得唔係真8K,自己玩開睇電視劇集係靚左,玩開就返唔到轉頭

yuppi 發表於 2023-5-17 08:30

幾年冇 update 個 smartube,之前淨係出到 HD 同兩聲道,睇完呢個 post 搞吓 update,而家睇 YouTube 又可以出 2K 同DD+ 5.1 了
頁: 1 2 [3]
查看完整版本: 三星 900B 8K 電視出 8K youtube 片

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。